[]

yemek masası 44.000 mi diyor şu ilanı yanlış mı okudum acaba?

www.sahibinden.com

burda da 8 kişilik yemek takımı demiş ama eski püskü bir şey var. bu sahibinden.com'da ne tuhaf insanlar var. www.sahibinden.com

özelliği ne acaba?

 
Ozelligi sandalyelerdeki uyumsuzluk galiba. Cok feci tadim kacti. Ciddi ciddi buna bu kadar para veriyorlar mi ya, ilginc.
Baska bit ozellik de goremedim ben

  • cossecant  (04.06.18 19:38:32) 
ben de bayağı bi sağına baktım soluna baktım bi şey göremedim, açıklamayı okudum. özel yapımmış. altın filan mı var ki bi yerlerinde diye düşündüm. varsa bile yine vermem ya. biri dalga geçmek için koymuş sanırım. örtüsü de yanında hediyeymiş te Allahım.


  • for day to break  (04.06.18 19:42:43 ~ 19:43:55) 
İşçiliği çok fazla olan bir ürün. Kullanılan malzemeler de pahalı. Genel de bu tarz mobilya yaptırdığınız zaman malzemeden çok, adamı yorduğunuz için size "tasarım parası" adı altında yedirir bu parayı.

Bunu satın alan insanlar ise "ya ben çok premium seri bir şey aldım" havasında olayı abartırlar. Bu masanın her şey dahil sıfırının eder fiyat 20000. O da en uç noktadır.
  • kablelvuku  (04.06.18 19:52:54) 
bedava verseler almam.

benim bu masayı alabilmem için 44binlira ödeme yapmaları lazım. sobaya iyi odun olur bundan.
  • Photographer  (04.06.18 20:07:41) 
tek özelliği 44 bin lira olması. bunu alan vatandaş "ben evin masasına gırh dört binnira verdim" demek için alıyor genelde. 2-3 sene önce bir tanıdık evine 20 bin liralık avize almıştı, duy taksa daha güzel görünecekti. ama her yerde de söylüyordu.

çok insan var öyle.
  • babilbaligi  (04.06.18 23:42:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.