[]

Yüz için dermokozmetik güneş kremi/jeli?

Bir süredir psikolojik sebeplerle olduğu söylenen hafif bir sivilce problemi yaşıyorum. Dermatolojide tedavi görüyorum. Benzamycin kullanıyorum her gece.

Yazı sahil kasabasında geçireceğim için yüzüme güneş koruyucu bir ürün kullanmam gerekiyor. Dermtoloji hekimim söylemişti ama en son ziyaretimde sormayı unuttum ve yaz için şehir dışına çıktım artık. Yıllardır yüz temizleyici olarak sabah akşam cilt bakımımda Bioderma Sebium Foaming jel kullanıyorum. Hekimim de Benzamycin tedavim başladığında ona devam etmemi söylemişti.

Benzamycin ve bu jel ile sıkıntı yaratmayacak dermokozmetik karma ciltler için güneş koruyucu alacağım. Yaz aylarında yüzümde çillerim de oluyor. Ona da biraz etkisi olur diye umuyorum. La Roche Posay, Avene, Bioderma, Ducray vesaire. Öneriniz var mı? Bu zamana dek yüzüm için güneş ürünü kullanmadığım için hiçbir bilgim yok bu konuda.

Karma cilt tipine uygun renkli ve renksiz olarak iki öneride bulunabilirseniz çok daha memnun olurum. Alerjik bir cildim olduğu için dermokozmetik kategorisi harici bir marka almayacağım.

Edit: Vichy almayı düşünmüyorum. Daha önce bir arkadaşımdan cilt tipime uygun olanı denedim ama hiç iyi gelmedi.

 
La roche un anthelios xl 50+ spf sini kullaniyorum gayet memnunum. Ben de benzamycin kullaniyorum ama asla gun icinde gun isigina maruz kalmiyorum, cok cok dikkat etmen gerekiyor leke yapar yuzunde. Kremi gunese cikmadan 40 dk once surmen gerekli hemen surdum ciktim yapmamaya ve gun icinde bol bol tazelemeye calis. Benzamycin baya iyidir bu arada, benim siyah noktasina kadar tum sorunlarimi hallediyor.


  • pardonazbirbaksanız  (04.06.18 18:43:33) 
Renkli olarak dermoskin bb Krem 50 spf kullanıyorum. Cildim hassas ve bugüne kadar herhangi bir alerjik reaksiyon göstermedi. Bioderma photorderm ar 50 spf kullandım bundan önce. Bu da renkli idi fakat dermoskin e daha az örtücü. (Emin değilim ama bunun renksiz de var) ar serisi kızarıklık karşıtı seri bu arada.
Sonuç olarak : İkisi de iyi markalar. Sorunsuz kullanabilirsin.

  • reca ederim bu bahsi kapatalim  (04.06.18 21:58:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.