[]

Lokantada yemeğin içinden kıl çıktığında ne yapıyorsunuz?

Merhaba,

Evde yemek yemeyip, karnınızı dışarıda doyurmak zorunda kaldınız. Temiz görünümlü, bol müşterili, ev yemekleri yapan bir mekana geçtiniz. Çorbanızı içtiniz ve ana yemeği bitirmek üzereyken yemekteki kılı farkettiniz; ancak o ana dek çorbanın kıvamından, yemeğin lezzetinden vs. çok memnundunuz.

Böyle durumlarda ne yapıyorsunuz?

1- Durumu mekandaki yetkili kişiye nazikçe bildiriyor ve bir daha o mekanda yemek yemiyorum.
2- Durumu mekandaki yetkili kişiye nazikçe bildiriyor ve paramın iadesini talep ediyorum.
3- ''Temiz yemek arıyorsam evimde yemeliydim.'' deyip sessiz kalıyorum.

 
Durumu mekandaki kisiye nazikce bildirip ustune olur boyle seyler diyorum. Begendiysem bir daha gitmemek icin bir sebep degil bu, insanlik hali, olabilir yani. Bocek, bozuk malzeme vs baska, kil cikmasi baska.


  • kuehles blondes  (03.06.18 22:31:51) 
Durumu bildiriyorum ve beğeniyorsam orayı yemeye devam ediyorum. Evde ben pişirsemde saçım falan düşüyor, içinden kıl çıkıyor. Orada da olabilir. Ama tabii ikinci üçüncü defa olursa durum başka.


  • giovanne  (03.06.18 23:00:22) 
Yemeği tam o anda bırakır, paramı öder ve çıkarım. Kimseye bir şey demem. Bir daha da oraya gitmem.


  • dissendium  (03.06.18 23:02:39) 
Kılı görünce icinden çıkan yemeği yemeyi bırakır masadaki diğer alternatiflere yönelirim. Salata çorba vs. Hiç olmadi ekmek yerim. Gorevliye söylemem çünkü masadaki diğer kisilerin keyfinin ve iştahının kaçmasını istemem. Yemeğin bedelini öder bir daha da o mekana gitmem sanırım.


  • Amaranta ursula  (04.06.18 00:16:15) 
bildiririm, aldığım cevap laubalice veya umursamaz ise bi daha gitmem. ama özür dilenir, önem gösterilirse ders alacaklarını umar yine giderim.


  • sttc  (04.06.18 01:30:28 ~ 01:30:39) 
Kenara koyup yemege devam


  • steward  (04.06.18 09:28:12) 
Yemeği beğendiysem yenisini getirmesini rica ediyorum, beğenmediysem onu bırakıp başka yemeklere yöneliyorum. Ara ara steward ın yaptığı gibi bi kenara koyup devam ettiğim de oluyor


  • serbest gezen koala  (04.06.18 09:55:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.