[]

Telefon numarası lazım - hatsız

Merhaba, yeni bir hat almadan, internet bağlantısı üzerinden telefon numarası alabilir miyim? Eskiden Skype'ta vardı böyle bişey. Sadece numara lazım, o numarayi (hatta istediğin numara da oluyordu) verince, telefondan arıyormuş gibi, bana ulaşılacak sekilde. Böyle bir kullanım için bildiğiniz bişey var mı? Teşekkürlerle.




 
bulutfon.


  • binder dandet  (03.06.18 21:38:32) 
Ama böyle santral filan değil yav. Yeni bi hat masrafı, olayları olmasın da bunu kullanayım. Diğer numaramı vermeyeyim bunu vereyim tesisatciya mesela. Öyle bişey (40 lira aylık filan olmasın ,o ne :(


  • neynep  (03.06.18 21:42:21) 
Kim neden masraf ederek ücretsiz böyle bir servis versin?


  • bir peynir kutusu kibrit  (03.06.18 22:16:52) 
masraf ve ücret dengesi farklı şekillerde karşılanabiliyor. internet bazlı diyorum. Skype'daki 3 euro filandı


  • neynep  (03.06.18 22:35:00 ~ 22:35:36) 
Kolay o iş, sahibinden ilan ver. salla bir şey. Sonra orada ücretsiz telefon seçeneği var 850 li al bir tane


  • topkapiaksaray  (04.06.18 01:38:10) 
telefonsuz olmaz
daha dogrusu numarasız olmaz
skype numarayı dogrulamayı istiyor
  • kingcyrax  (04.06.18 02:11:53) 
tamam numarayı doğrularım benim numaramla, ama adama başka numara vereyim, o da bena çıksın. ve sadece tek bi hat kullanacağım için, sadece ayda bir iki arama cevaplayacağım için ek bi hat, anlaşma vs işlerine girmeyeyim. öyle para verdik boş boş..


  • neynep  (04.06.18 18:19:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.