[]

ÇiçekSepeti'nden saat alınır mı? (300 TL fark var, kıllandım)

selam,

bir saat modeli beğendim. saat&saat'teki indirimli fiyatından 300 liraya yakın daha ucuza satıyorlar burada.

www.ciceksepeti.com

gördüğüm kadarıyla çiçeksepetiyle ilgili şikayetler siparişin gecikmesiyle ilgili. Orijinalliği ile ilgili bir sorun filan olmaz değil mi?

ne dersiniz aliyim mi?

 
Al gelsin sonra saatçiye götür orjinal mi diye teyit al. Değilse geri gönderirsin orjinalse devam. 300tl fark için yapılabilir bir iş. Resmen 1 saatte 2 günlük maaşı kurtarırsın


  • Nature Works  (03.06.18 13:36:34) 
Amazon'da 100 dolara satilan saat. Acikcasi kimsenin sahtesini yapmakla ugrasacagini sanmiyorum, bence orijinaldir.


  • salihdt  (03.06.18 13:49:23) 
bir ara mizu vardı parfümler acaip ucuzdu yine çiçeksepeti'nin alt sitesiydi bu site. Risk alarak sipariş ettim geldi sorunsuz kullandım.


  • fruelff  (03.06.18 14:07:59) 
niye sahte satsınlar ki?


  • buiret  (03.06.18 14:11:17) 
sanırım istanbul'dasınız.

burda 502 tl:

www.hizlisaat.com.tr

iletişim adresi kısmındaki yere gidip görüp alın.
  • mr.goodcat  (03.06.18 14:34:23) 
trendyoldan TH saat almıştık, sahte çıktı.
gönderdik kabul etmediler, en son sözlükte göme göme paramı geri aldım.

internetten saat alma ya boşver, değmez gerginliğe.
  • liriamer  (03.06.18 14:59:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.