[]

Babam yas haddinden emekli olmak istemiyor?

Emekli olmamanin bir oku var midir :) ogretmen 65 yasini dolduruyor bir kac aya.




 
Mimikikili +1


  • pastörizesüt  (03.06.18 12:52:02) 
Mimikikili +1

Ben olsam utanır bu soruyu soramazdım.
  • farabi  (03.06.18 14:00:26) 
emekli olmak istememek ayıp-yanlış bir şey değil, yanlış olan şey devletin "bu mezunlar ne olacak" diye düşünmeden her şehre ilçeye üniversite açıp bol keseden kontenjanla doldurması, üniversite okumanın lise okumak gibi sıradan bir şey haline gelmesidir. belki borcu harcı var insanların, 65 yaşını doldurdun hadi emekli olup günlerini saymaya başla mı diyeceksiniz, genç olmak ve çeşitli sebeplerden işsiz olmak, çalışmaya devam etmek isteyen bir insana karşı bu küstahlık hakkını veriyor mu size?

yukarıda dediğim gibi öncelikli sorumlu devlet ama atama bekleme durumu bu sene çıkmadı, senelerdir olan bir şey. onbinlerce öğretmen atama beklerken, ülkenin durumu ve bizi yönetenlerin plan programsızlığı ortadayken bilinçsizce tercih yapanların hiç hatası yok ama emekli olmak istemeyen bir adamın yaptığı ayıp oluyor. vallahi saçmalıyorsunuz.
  • phoarbix  (03.06.18 15:13:36) 
binlerce öğretmenin atanamama sorununu çözecek insan bir kişinin emekli olması değil, sorun devletin sorunu ayıplanacak bir şey yok.


  • freebird5406_2  (03.06.18 15:17:35) 
Farabi +1. 65 yaşında bir öğretmen karşı tarafa birkaç tecrübe dışında ne aktarabilir?


  • giovanne  (03.06.18 15:18:03) 
phoarbix +1, altına imzamı atarım

emekli olmak istememek neden ayıp olsun? yaşlılar emekli olmadıkları için bu kadar genç işsiz var sanki.
  • oekuklu  (03.06.18 15:40:29) 
Farabi+1
65 yaşında insanın okulda öğrencilerin karşısında olması çok doğru gelmiyor bana. Öğrencileri de böyle düşünüyordur. Bunu iletebilirsiniz.

  • mutlusismankedi2015  (03.06.18 22:59:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.