[]

Amazon

İyi geceler bir şey soracağım, cehaletimi mazur görün lütfen. Az önce amazon.uk den bir parfüm sipariş ettim yanında da prime yazıyordu ona güvendim lakin altına iki üç kişi fake yazmış. Doğru olma ihtimali var mıdır bunun, sahte mi acaba?




 
Prime yazıyorsa sahte değildir bence. Amazon yapıyor satışını.


  • frkn83  (03.06.18 04:50:28) 
Kozmetik gelmeyebilir. Yasak vardı bir ara.


  • sutlu nescafe  (03.06.18 08:24:28) 
yok geliyor. 1 ay önce filan vücut losyonu almıştım, hiçbir sıkıntı olmadı.


  • guneslihavalardacokmutluoluyorum  (03.06.18 09:14:05) 
prime yazması orjinal olduğu anlamına gelmiyor. sadece ürün amazon deposundan gelecek ve hızlı gelme seçeneği var anlamına geliyor. 3.parti satıcıdansa yani "sold & shipped by Amazon" değilse sahte olma ihtimali var.


  • mr.goodcat  (03.06.18 10:11:19) 
aynı ürünü amazon ve 3. parti satıcılar satıyorsa, o yorumu yapan kullanıcı Amazon'dan satın almamış olabilir.
daha ucuz diye ya da farklı nedenlerle amazon üzerinde satış yapan bir satıcıdan almıştır ve sahte çıkmıştır.
amazon'un kendi göndereceği ürünün sahte olma ihtimali bana göre sıfır.
  • blatta hiberna  (03.06.18 10:18:09) 
İptal etmeyip de alırsanız sahte olup olmadığını şöyle anlayabilirsiniz:

eksisozluk.com
  • cemallamec  (03.06.18 11:30:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.