[]

İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor

Sanırım ağır bir depresyonun eşiğindeyim. Kalkıp psikoloğa gitmeye bile halim yok. Online terapi vs. önerebileceğiniz biri var mı? Evden çıkmak işkence gibi geldiği için online şekilde bir şeyler yapmak istiyorum. Çok fazla sorunum var, içinden çıkamıyorum. Yaşamamak mantıklı gelmeye başladı. Kendimi umursamasam da sevdiklerim için yardıma ihtiyacım olduğunun farkındayım. Umarım önereceğiniz biri vardır. Teşekkürler.




 
doktor değilim. söylediklerim saçma sapan olabilir.

bazen bu hastalık ilaçsız geçmez. henüz yeni başlıyorsa bence bir ilaç takviyesi ile daha hızlı atlatabilirsiniz. doktora gitmekten çekinmeyin. belki bir yakınınıza bahsederseniz o da kaldırıp götürür sizi. geçmiş olsun.
  • iddaaci  (02.06.18 20:43:02) 
Tam tersine evden çıkmalısın.
İnsan ne kadar evde olursa kendiyle başa başa kalıyor. Ve yüzyıl daha çıkmasam çıkmam gibi geliyor. Mümkün olduğunca dışarı çık, temiz hava & güneş ışığı al.
Kafandakiler dışarda da benle deme. Dediklerimi yap, sorunların devam edecek ama sana zararlarını minimize etmeye baslayacaksın.
Acil şifalar.
  • reca ederim bu bahsi kapatalim  (02.06.18 21:45:57) 
Ben seni tanıyorum 2011den beri. Senin böyle olman normal zamanla yolunu bulursun ne demişler yağmur akar yolunu bulur


  • her gece aç  (03.06.18 00:51:46) 
oblomov kitabini oku. onerim bu.


  • tomcruise  (03.06.18 01:30:26) 
Sürekli evde kalırsan çıkasın gelmez, sürekli dışarıda takılırsan da eve uğramaz olursun bu iş böyle. Buraya bunu sorduğuna göre düzelme umudun var demektir. Kendini zorlayıp psikiyatra gitmeni tavsiye ederim. Çok zor geliyorsa taksiyle git muayene ol hemen dön. Umarım iyi olursun.


  • bayc  (03.06.18 01:31:43) 
Az karbonhidrat tüketin. Probiyotik tüketin


  • taktikmaktikyokbambambam  (03.06.18 02:33:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.