[]

arkadaşlar augmentin yarın gelecekmiş eczaneye ama burnum çok tıkalı

evde onun muadili croxilex var. bir tane yutsam ondan yarın augmentin'den devam etsem ne olur ki? zaten aynıymış ama eşim augmentinin verdiği etkiyi vermiyor filan diyor. bir akıl fikir şu burnu tıkalı kardeşinize. bugün ve dün gece benim için çok zordu, bu geceyi de inleyerek geçirmek istemiyorum. yatmadan ağrı kesici de atayım diyorum.




 
bende de işe yarıyordu, hatta ben tuzlu suyu ilk keşfettiğimde elveda antibiyotik demiştim lakin fena tutulmuşum. geçici rahatlatıyor. doktorum boğazın ve ciğerlerin temiz bir augmentin devir oralara da akmasın dedi. mantıklı dedim.


  • for day to break  (01.06.18 16:51:49) 
Etken maddesi ve tabletin içerdiği mg aynı olan olur. Amoksisilin klavulanat bileşimi ilacın eczacı aynı bu dese de netten prospektüsleri karşılaştır derim. Bazen aynısı diye etkeni aynı ama dozu farklı oluyor, doz ayarlamasının kolayına kaçmak için o a da bak.


  • kedimbitmis  (01.06.18 16:55:44) 
başka eczane yok mu? başka eczanelere sordunuz mu?


  • inheritance  (01.06.18 17:04:23) 
1 tane eczane var


  • for day to break  (01.06.18 17:08:43) 
Burun tıkanıklığı için otrivine al. Porçöz gibi mübarek.


  • goodman  (01.06.18 17:22:26) 
Eşinizin ne demeye çalıştığını hiç anlamadım. Croxilex Augmentin kadar etkili değilmiş ama yarına kadar evdeki ilacı da almayıp ilaçsız mı beklemeliymişsiniz? Croxilex'e başlayıp yarın Augmentin ile devam etmek yerine neden böyle bir yol öneriyor?

Eczanede Augmentin yoksa muadili vardır. Olan ilacı eczaneden alıp başlayın. Hiçbir şey yoksa ve evdeki aynı ilaç aynı doz ise akşam dozunu alıp sabah diğeriyle devam edin.

Croxilex'in firması da gayet bilinir bir firma. Menenjit olanlar güveniyor da siz niye güvenemiyorsunuz?
  • Lim5  (01.06.18 20:20:08) 
20 lik dişi için kullandı augmentin. Şuan croxi kullanıyor. tecrübesini paylaştı. Ben de onu sordum. İçtim hatta. Yarın kendi ilacımla devam etcem. Ona da bir tane aldığımın yerine. Allahım ben sinüzite dayanamıyorum. Menenjitler ne yapıyor. Kimsenin canı yanmaz inşAllah Ramazan hürmetine.


  • for day to break  (01.06.18 21:17:15 ~ 21:21:11) 
antibiyotik burun tıkanıklığını bir iki gecede geçirmez. madem illa agument. kullanmak istiyorsun, bu gece otrivine al. otrivini 3 günden fazla kullanma. bağımlılık yapıyor kendisi.


  • karlmarx  (01.06.18 21:48:06) 
gece 5'te 2.yi içtim gözümü açtı valla.


  • for day to break  (02.06.18 11:11:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.