[]

Opel Servisinin ve Opel Türkiye'nin Berbat Durumu

Merhaba. Mevzu biraz uzun ama olabildiğince özetlemeye çalışacağım. 14 Nisan 2018 tarihinde trafik kazası yaptım ve kaskomla Opel'in yetkili servisine arabamı çektirdim. Anadolu Sigorta'dan gerekli onayın filan alınmasından sonra onarıma başlandı ama ben hala arabamı teslim alamadım. Klima tesisatı için yurtdışından parça beklendiğini söylüyorlar. Geçenlerde beni aradılar ve istersem klima çalışmaz halde arabayı teslim alıp parça geldiğinde servise götürüp taktırabilirmişim. Ben de arabamı tam olarak teslim almak istediğimi söyledim. Servis, işlerin biraz daha hızlanması için Opel Türkiye'yi müşteri olarak bir de benim aramamı tavsiye etti. Aradım ve hala ucu açık bir şekilde parçayı bekliyoruz, parça gelecek vs. cevapları alıyorum. Dün tesadüfen öğrendiğim detay ise çıldırttı beni. Anadolu Sigorta'ya durumu şikayet etmek için aradım ve onarımın tamamlandığını, dosyanın kapatıldığını ve 14.000 TL'yi servise ödedikleri cevabını aldım. "Nasıl böyle bir şey yaparsınız?!" dedim ve Anadolu Sigorta'ya şikayet kaydı açtım. Aracı teslim aldığıma dair ellerinde bir belge bile yok. Şu dakikadan sonra ne yapmalıyım? Hem servisi hem de Opel Türkiye'yi şikayet etmek istiyorum. Servisin elinde bir parça yoksa bunu daha "en başında" beni uyarması gerekmiyor muydu? Opel'in genel merkezine şikayet etmek istiyorum ama nasıl yapabilirim bunu?

İşleyişi çok bilmiyorum. Burada gerekli cevapları arkadaşlarım verirse çok sevinirim. Bir parçanın yurtdışından bu kadar geç gelmesi normal mi? Ne yapmalıyım tam olarak??


 
servise git, müdürün odasına dal, bağır. dava etmekle tehdit et. takmadığınız parçanın parasını nasıl alıyorsunuz falan de. yurtdışından sipariş edilen parçanın sipariş kaydını iste, kargo numarasını iste, çirkefleş.

sigorta ile ilgili bir konu pek yok gibi, işin parasını ödemiş. bir avukat bul, uygun bir dille ihtar çek.

yetkili servisler genel olarak böyle; bir daha da kapısından geçme. herkes arabasını boşuna mı sanayiye götürüyor?
  • babilbaligi  (01.06.18 12:10:55) 
Opel astra j team, face grubuna katıl daha ayrıntılı bilgi verebilecek onlarca kişi var.


  • 1adam  (01.06.18 14:27:34) 
@1adam adamların alayı Opel Astra'cı :) yöneticilerden birisine mesaj yazdım ama cevap alamadım daha


  • silah taciri  (01.06.18 15:02:23) 
Arabalarını sevmekten vakit bulamamışlardır. Ama çok katılım var o grupta cidden


  • 1adam  (01.06.18 17:54:32) 
@babilbaligi +1

gecmis olsun. bunlar herkesi keriz saniyor.

avukat tut, maddi manevi tazminat davasi ac derim. opel'in kendisine.
  • tomcruise  (01.06.18 18:13:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.