[]

Brüksel çıkış ve dönüşlü, arabayla tur için rota önerilerinizi alırım.

Selam.

Eylül ortası bir haftalık Brüksel çıkışlı, bir yuvarlak yapalım diyoruz. Araç kiralayıp, Belçika Hollanda Almanya Lüksemburg ve Fransa içinde ama Brüksel'den çok uzaklaşmadan ya da geri dönüş yapılacak şekilde nasıl bir rota çizebiliriz?

Örnek: Brüksel başlangıç, Amsterdama kadar kuzeye köy,kasaba geze geze çıkıyoruz. Amsterdam'dan Bruj'e köy kasaba gezerek gidiyoruz, oradan brüksel'e köy kasaba geziyoruz gibi.

Konaklama, Gezilecek yer, mutlaka ye-gör dediğiniz ufak kasabalar gibi önerilerinize ihtiyacım var.

Amsterdam içine birkaç kez gittim, orası için öneri yapmasanız da olur ama köylerine gitmedim.

Teşekkürler.

 
rota konusunda çok bilgi veremeyeceğim ama o kadar yakınken gent'i mutlaka görün derim. belçika'nın en güzel şehri.


  • pitjantjatjara  (01.06.18 12:12:18) 
@pitjantjatjara teşekkür. lokasyon da çok işime yarar, rotayı ona göre belirlerim.


  • bir ileti paylastim  (01.06.18 12:17:30) 
Gece hayatını seviyorsanız Hamburg'da St. Pauli'ye kesin uğrayın bir gece. Sevmiyorsanız Hamburg'a kesin uğrayın yine de.

edit: Hatta Lübeck'e de vakit bulup Niederegger'in pastanesine gidin, dünyanın en ünlü badem ezmesi markası sanırım.
  • whoosie  (01.06.18 12:49:02 ~ 12:50:10) 
Hollanda sahil şeridi çok keyifli değildir ama güzel deniz ürünü restauranları için Amsterdam yolu üzerinde Scheveningen'e de uğrayabilirsiniz. Az daha kuzeye ilerleyip Den Helder'i da göreilirsiniz..


  • kaptan memo  (01.06.18 13:04:32) 
den helder'a gidene kadar alkmaar'ı görün bence kaasmarkt fln...


  • redskull  (01.06.18 14:24:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.