[]

Bir kongre üyesi Aziz Yıldırım'a niye oy versin?

Yemek yerken, evi temizlerken, hafif bir işle uğraşırken vs arka fonda youtubedan Aziz Yıldırım ve Ali Koç röportajlarını dinliyorum. Aziz Yıldırım'ın incir çekirdeğini dolduran bir tane vaadi, sözü yok. (Sadece aklımda kalan sağlam bir çıkışı vardı "3 temmuzun hesabını devletten de soracağız, fetöcüleri onlar getirdi bu mevkilere" demişliği var, bunu Türkiye'de muhalefet partileri harici diyebilecek kimse yok)

Bunca yıllık başarısızlık vs ortadayken hala Aziz Yıldırım garanti, seçim çoktan bitti şeklinde yorumlar var. Sen kongre üyesi adamsın hayat standardın aşağı yukarı belli zaten, makarna kömüre oyunu satan adamın senden yüz kat daha haklı sebebi var. Neyin menfaati bu? Bir kongre üyesi niye Aziz Yıldırım'a oy verir ki?


 
aziz yıldırım'ın herhangi bir firması ile iş yapıyor olması?
bu kadar insan cidden futbol için orada olabilirler mi sizce?

  • dedim dedim de kime dedim  (01.06.18 01:02:49) 
Galatasaraylıyım bana da hiç mantıklı gelmiyor. bir fenerli gibi empati kurduğumda hakikaten aziz'e verilmesi için sebep yok. ali koç'un açık ara yapması lazım.

bizim seçimler gibi 4000 kişi oy verse hadi bunlar aziz'in bağladığı adamlardır, seçilir deriz. ama 20000 kişiden daha fazla üye oy verecek. kontrol edilemez bir rakam. buna rağmen seçilirse bırakın tiyatro seyredin.
  • Neill  (01.06.18 01:15:03) 
@dedim dedim de kime dedim tamam da diğer taraf Koç Grubu. Düşük profilli kimsenin tanımadığı Mustafa Cengizler, Yarsuvatlar olsa neyse. Kongrede Koç grubunda ekmek yiyen insan sayısı, Aziz ile iş yapana kıyasla daha çoktur herhalde. Aziz küçük esnaf gibi bir şey kalır Koç grubunun yanında


  • speedy  (01.06.18 01:16:17 ~ 01:16:44) 
@speedy
onu bilemezsin hacım. kim daha fazla ekmek dağıtıyorsa o seçilir işte. yani çok parası olması çok dağıttığı veya dağıtacağı anlamına gelmiyor.

  • dedim dedim de kime dedim  (01.06.18 01:20:39 ~ 01:21:15) 
bir gs olarak fb'lilerin aziz yıllarını tam anlamıyor olabilirim ama bence ali koç gelirse bir 2-3 sene fb şu anki halini arar sportif başarı olarak, çünkü bir idealist düzen elbisesini siz ona uygun olmayan birine giydirirseniz bu sırıtır, bu şişman bir adamın slim-fit gömlek giymesine benzer bir nevi; ortamı, şartları da hesaba katmak gerekir; evet ali koç'un anlattıkları son derece ideal düzen, ideal spor, adam olimpiyatlardan bahsediyor, bir başkan vizyonu olarak inanılmaz ama her şey teoride olduğu gibi olmuyor, uygulamada olayı etkileyen yüzlerce değişiken var.

mesela en basiti fb sıkıcı futbol yerine hucum futboluna geçecek diye aykut'u gönderir, bunun için büyük değişikler yapıp takımın mentalitesini 3-5 ayda değiştirmeye kalkarsa, gs direkt 5. yıldızı takar bu sürede; uzun vadede sabırsız insanlar yüzünden başarı da gelemez, komple çıkmaza girilebilir.

kısaca bir şeyin idealini ortaya koymak o ortama bol gelebilir, bu şekilde düşünüp aziz'e oy verenler haklı olabilir.
  • gezegen olan pluton  (01.06.18 01:29:59 ~ 01:31:44) 
Beyinsiz oldukları için.

@gezegen olan pluton bu seçim hakkında okuduğum en aptalca yorumu yazmışsın.

"ama bence ali koç gelirse bir 2-3 sene fb şu anki halini arar sportif başarı olarak" be akılsız, takım dört senedir şampiyon olamamış, hangi başarıyı arayacak. Başarısız olsak bile takımın arkasında olacak tüm taraftar.

Gördüğüm en aptalca benzetme olan gömlek benzetmesine cevap bile vermiyorum.

"mesela en basiti fb sıkıcı futbol yerine hucum futboluna geçecek diye aykut'u gönderir, bunun için büyük değişikler yapıp takımın mentalitesini 3-5 ayda değiştirmeye kalkarsa, gs direkt 5. yıldızı takar bu sürede; uzun vadede sabırsız insanlar yüzünden başarı da gelemez, komple çıkmaza girilebilir." hahahahaha abi kısaca ben galatasarayliyim aziz'in gitmesini istemiyorum desene. bu yorum diğerlerinden de aptalca, neymiş aykut'un yerine başkası gelirse ilk sene başarılı olamazmis, sanki ersun, zico, daum(2 sene) geldikleri sene şampiyon yapmamış gibi. Bu beyinsiz adam şl çeyrek finale çıkmış adamı kovdu, bu takımı lig tarihinin en erken şampiyon yapan adami olan ersun'u kovdu.

Neyse bu aptalca yorumlarını galatasarayli olmana bagliyorum, aziz'le çok mutlusunuz çünkü.

Ali Koç başarısız olabilir ama taraftar hep arkasında olacak, takımına kusmeyecek, sizin korkunuz bu.
  • austra  (01.06.18 02:15:35 ~ 02:22:17) 
Bu adamın seçilmesi ülkenin seçimi için de spoiler olur, o kadar diyeyim. Rte gibi, aynı kafa.

Eğer aziz yıldırım seçilirse, cumhurbaşkanlığı seçimi için de umudum biter, rte alır kesin. Biri gitmeden öbürü gitmez.

Ali Koç gibi donanımlı, centilmen bir adamı seçmezlerse yazık olur.
  • bir fincan kahve ile film izlemek  (01.06.18 02:21:45 ~ 02:32:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.