[]

neyim eksik?

bu bir dertleşme duyurusudur. hafif uzun olacaktır. okumak istemeyenleri alalım şimdiden pistten dışarı :)
neyse efenim konuya geleyim.
üniversitedeyim bir hayli(bayağı hayli) zamandır. bir çok erkek ve kadın ile tanıştım.
bir kere ilişkim oldu ve bitti.
ondan sonra tamamen bahtsızım. bırakın flörtü, elektrik aldığım birini bile bulamıyorum çevremde. zaten karşı taraftan bir ilgi beklemek tamamen nirvana'lık durum, yani yok öyle şey.
topluluklara mı katılmadım, dans mı etmedim ama yok, olmuyor abi.
nasıl yapmalı arkadaşlar? yalnızlık öldürüyor insanı. içtiğim kahveyi ona anlatmak, tiyatroya yalnız değil onla gitmek, doyasıya konuşmak istiyorum bir çok şeyi onunla.
çok mu şey istediğim. bir yardım edin şu suser'a lütfen.
iyi geceleriniz olsun...

 
Dediklerin iyi gibi emme bisey anlamadim. Biseksuel misin?


  • kush  (01.06.18 00:53:27) 
Bunun yardım edilecek bir yanı yok. Üniversiteden hiç arkadaşım kalmadı benim. Bi tane var onunla da yakında koparız. En kafa dengi arkadaşımı internetten buldum. Sevdiğim kadını internetten buldum. Iyi bir dostluk kurduğum kişiyi iş yerinden buldum.

Insanlar hayalindeki karakterleri gerçekte maalesef bulamaz. Ben de üniversitede aramayı bıraktım. Bi şekilde insanin karsisina o iyi insanlar çıkıyor. Ama vah ben me yalnızım oy ben öleydim dersen kurtarılmaz bir duruma düşersin.
  • kablelvuku  (01.06.18 00:54:58) 
Bu tarzda kendini sorgulamak yerine boş yapmayıp kendini geliştirmeyi denesen, hayattan aldığın zevkleri tanımaya çalışsan, birey olarak mutluluğu hissetmeyi öğrensen inan her şey beklemediğin kadar rahat ilerleyecek. Ve o yolda ilerlerken sana yoldaş birileri çıkacaktır. Ha çıkmada da olur zaten.


  • karacigerim vur kadehlere  (01.06.18 01:01:21) 
ben de yalnizim. yalnizligin iyi taraflarina bakiyorum. istedigim seyi kimseye sormadan yapabiliyor, alabiliyorum. sirf canim istedigi icin. her ay sac trasimi farkli farkli aliyorum ve buna kimse karismiyor. tabii bu ornekler boyle uzar gider.
yalnizlik insani bencil mi kiliyor yoksa bencil insanlar mi yalniz bilmiyorum ama yalnizligi sevmeye basladim artik.

eskiden disarida bir cift gorsem, benim niye yok lan diye ic geciridim. benim neyim eksik su hirpodan.. ama araya biraz zaman girdikten sonra ciftleri gordugumde tuhaf karsiliyorum artik. bana oldukca manasiz geliyor ciftlik. birlikte aktiviteler yapmalari ve bundan mutlu olmalari.. tuhaf. bir de karsinda hep ayni insan..

zamanimi bir baska biriyle paylasmak istemedigimi farkettim. sen paylasmayi seviyorsan buyur: tipin yoksa spor yap, suratinda meymenet yoksa sutarin icin bakim yap krem al falan, kultursuzsen kitap oku, sanatla ugras, tiyatroya falan git en azindan birini bulana kadar.. okcupid ciftlestirme applikasyonu kullan, internetin faydalarindan yararlan.
  • tomcruise  (01.06.18 01:58:17) 
biseksüel olup olmadığım sorulmuş. ahahh. hayır arkadaşlar, i'm straight.


  • umutlarivarolankisi  (01.06.18 10:20:38) 
çok düz olacak ama, acaba çirkin misiniz? belki de tek sebebi budur.


  • kahramanikarus  (01.06.18 10:57:23) 
Tamam straight de cinsiyetin belli degil. bu eslesme ureme olayi cok kolaydir ben seni aydinlatym: disiysen guzel degilsin, erkeksen de guclu degilsin bu kadar basit.


  • kush  (03.06.18 20:26:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.