[]

Erkek Kuaförü Önerisi

Selamlar.

10 yıldır uzun saçlıyım. Belli bir uzunlukta tutsam da en kısa hali 50 santim kadar olan saçlarım var. Şimdi kestirmeye karar verdim. Direkt yarın kestireyim; ama şekil olsun, smart casual tarzına uygun olsun istiyorum.

İstanbul'da bu işi hakkıyla yapabilecek berber öneriniz var mı?

-Hallak Berber'i önerdiler; ama sonradan inanılmaz olumsuz yorum geldi, vazgeçtim. (Hatta randevu bile almıştım, iptal edeceğim)

-Taksim'de berber Birol varmış; ama fotoğraflara baktığımda "50 kuruş versene tırrek" modeli saçlar ağırlıktaydı.

-Unisex olursa daha iyi olur.
-Anadolu/Avrupa yakasının ulaşılabilir yerlerinde (Tuzla'ya, Sarıyer'e gitmem yani :p)
-Fiyatı da 100 TL'yi aşmayacak

önerilerinizi bekliyorum.

Kestirmeyi planladığım modeller aşağı yukarı ekteki görsellerdeki gibi.

 
Besiktas ihlamurdere caddesinde Imagemaker mustafa. Bu adamin kendi hosuna giden tarz senin hosuna gitmeyebilir. Ama altini cizerek söylüyorum "soylediklerini dinleyip anlayabilen" bir berber. Besiktasin kalecisi fabri de burda kestiriyor ve memnun oldugunu söylüyor :)


  • klar  (01.06.18 00:24:33) 
Caddebostan uyar mı? Uyarsa

www.facebook.com
  • eazy  (01.06.18 00:27:20) 
Cekilin uzun sac gurusu geldi.
Simdi eger dumduz aynaya bile bakmadan uzattiysan isin zor.

Berberlerin cogu duz uzamis saca hemen sekil veremiyor yani beyninin algilamasi gerekiyor o yuzden normal bir berber 4-5 kesimde anca bir sekle getirebilir bu da hadi 30tlden 120tl-150tl demek hemde en az 4ayda. Saci katletmez ise sanslisin.

O sebeple bana kalirsa 100tl ustu bir yere gidip sansi biraz daha arttirmak daha iyi tabi garanti yok ama fiyat biraz ustaligin gostergesi olabiliyor.

Yapacagin diger bir sey ise tam olarak hangi modeli istedigini bulup elemana gostermek yoksa 3 numara yapip "uzamasini bekle" der

Herseyi yapmana ragmen yine de saci katletme ihtimali %60'larda kesinlikle kesmeye baslamadan once hangi uzuklukta sac istedigi goster ve soyle yoksa yine memur sacina doner kafa.

Berbere gitmeden once bir sakal trasi ol ustura ile bak bakalim nasil yapiyor ilgili mi degil mi vs diye. Orada belli olur.
  • dedim dedim de kime dedim  (01.06.18 00:52:47) 
bağdat caddesi üstünde, çiftehavuzlar'daki opet benzincisinin içinde carrefour, araba yıkama ve salone erkek berberi var. erdal'ı tavsiye ederim.

instagramdan vs. bir şeyini bulamazsınız. kadın olmam ve saçlarımı resimlerdekine benzer kestiriyor olmam yeterli referans olur mu bilmem ama çok iyi berberdir.
  • bir garip melek  (01.06.18 02:01:28 ~ 21.08.18 23:15:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.