[]

4K tv önerisi

Dünya kupası maçlarını trt 4k veriyor diye bir tv alayım dedim. Zaten ihtiyacım vardı ama piyasada hd, ultra hd, 4k, cart curt kırk çeşit tv var.

Yok 100 hertz, 200 hertz, 600 hertz. Teknosa'ya gittim vesteli övdü durdu, başka mağazaların satış temsilcileri başka tv leri övdü, aklım çok karışık. Fazla büyük ekran olmayan (80-90 ekran) fiyatı da uygun bir tv önerisi olan var mı? Bi de 4k o kadar elzem midir, 4k yayın olunca uuu beybi dedirtecek kadar kaliteli midir? Tşkler.


 
tv olarak samsung lg harici bi tv önermem açıkcası.4k olarak lg bir tık önde diyebilirim.özellikle lg nin SJ serisi mükemmel bir görüntü sunuyor.super ultra hd diye geçiyor ve normal 4k lara göre görüntü açısı daha geniş ve görüntü daha net.

not : LG 49SJ800V serisi kullanıyorum.

şöyle diyim ama,tv üzerinden 4k izlenecekse çok farketmeyeceğini düşünüyorum çünkü gelen yayının kalitesi belli.4k farkını anca 4k oyun oynarken farkı hissediyorsunuz diğer tvler arasında,fps olarakta akıcılık olarakta ufak tefek belli oluyor..normal izleyecekseniz 4k destekli lg veya samsung işinizi görür
  • mukon  (31.05.18 23:30:25) 
philips'in ambilight serisi android cihazları fena değil. Samsung'u gözünde büyütme.


  • redskull  (01.06.18 01:17:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.