[]

Yunanistan'da deniz tatili ne kadar mantıklı?

Sevgili duyuru sakinleri malum euro aldı başını gitti. Bu yaz için deniz tatili olarak yunana giderim diyordum. Otel rezervasyonlarını falan yaptım. 4 gün corfu, 3 gün halkidiki ve 3 gün tassos. Ama şimdi euro böyle uçunca tereddüt ediyorum. Bu kadar masrafa gerek var mı? 10 gün tatilin maliyeti 10 / 12 bin falan. 3 kişilik aileyiz. daha fazla bile olabilir. Fikriniz nedir? Türkiye'de egede bu paraya daha rahat bir tatil geçirebilirim gibi geliyor ama emin olamadım. Siz ne dersiniz?




 
Senede 1 kere yapılan, insana iyi gelen bu tarz tatillerde bu kadar ince hesaba gerek yok bence; nasıl bir hayatınız var bilmiyorum ama eminim hak etmişsinizdir. Daha ucuza yapılabilirdi evet ama değişiklik iyidir, seneye daha düşük bütçeli yaparsınız olur biter. Keyfini çıkartın, bol bol dinlenin.


  • Bruce  (31.05.18 18:52:52) 
Aslında burada hesap yapmak değil amacım. Yani aynı paraya Türkiye'de daha rahat bir tatil geçirilemez mi?


  • taipan  (31.05.18 18:58:29) 
Aynı dertten bende de var. 5 gün halkidiki otelini ödemesem vazgeçmiştim. Söylediğin tatilden 10/12 bine kurtarırsan kendini şanslı hisset. Ki daha fazlaya çıkar. Sadece öğle yemeğinde 2 bira+2 ara sıcak+1salata 30-35 euro yani 170-180 tl yapıyor. Keyifli akşam yemeğini sen hesapla. Konaklama+yol+diğer masraflar ile artık yunan tatili hayal gibi.


  • kocakum  (31.05.18 18:58:53) 
euro artti ama oralarin yemekleri daha doyurucu ve guzel (en azindan ben gittigimde oyleydi thassos ve halkidiki)

ben gittigimde cok keyif almistim, tavsiye ederim.

10 gun tr de 3 kisilik aile de hemen hemen ayni fiyata cikarsiniz ortalama ustu bir otelde
  • kamyonsans  (31.05.18 19:06:52) 
Haklısınız. Ege de daha rahat bir tatil yapabilirsiniz. Rodos’a gittim daha önce gerçekten harika bir yer atmosfer deniz insanlar güzel. Ama hem euro pahalı hem de konsept farklı.


  • goodman  (31.05.18 19:26:34) 
son 3 senedir yunana giden birisi olarak malesef bu sene gidemeyeceğim,değmez açıkcası diye düşünüyorum yunan daki hizmet 5 tl 1 euroluk hizmet değil.


  • jamswety  (31.05.18 19:37:44 ~ 19:38:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.