[]

Ukraynadan valizde içki getirmek

Ukrayna Odessa-Ankara dönüşünde yanımda içki getirmek istiyorum ancak bu içki sınırı ne kadar uygulanıyor veya ne kadardan sonrası sıkıntı oluyor? Ona göre valiz hakkı alacağım yoksa el bagajıyla gideceğim.




 
Çıkışta gümrükte çevirip kontrol yaparlarsa;

Alkol oranı %22 altında olan içkilerde limit 2 litre
Alkol oranı %22 üzerinde olan içkilerde limit 1 litre

iki limiti birleştiremiyorsunuz.
  • mr.goodcat  (31.05.18 17:43:10) 
ankara da havalimanında çevirmedikleri sürece istediğin kadar getirebilirsin.

7 şişe getirmişliğim var + free shop dan 2 şişe daha almıştım
  • kleider  (31.05.18 19:50:56) 
Kiev-Istanbul arasinda 9 sise getirmistim. Siselerden birisinin sekli biraz farkli oldugundan (penis seklindeydi) muhtemelen abdestleri kacmasin diye bavula dokunmadilar. Tamamen sans isi; yakalanirsan mr.goodcat'in yazdigi gecerli, yakalanmazsan dunyayi getirebilirsin.


  • gormemisin oglu  (31.05.18 20:50:02) 
ben geçen yıl oradayken nispeten ucuz bir valiz aldım, sayısını tam hatırlamıyorum ama iki kişi 20 şişeden fazla getirdik yanılmıyorsam. bir valiz tamamen içki ile doluydu, Lviv'den İstanbul Atatürk'e indik, soran eden omadı.


  • gkhncnzdgn  (31.05.18 21:16:56) 
Ankarada herkesi kontrol ediyorlar. 3 litreye kadar birsey demezler. 5 litrede de bisey diyeceklerini sanmıyorum. ama daha fazlasini riske etmeyin


  • zaxurani  (31.05.18 22:09:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.