[]

Çalışmayanlar, Günlük Programınız?

Merhaba Duyuru Sakinleri,

Bu sorum halihazırda çalışmayan kişilere. (Okuyanlar sayılmaz) Çalışanlar da işsiz kaldıkları bir dönemden yazabilir tabi.

Günlük programınız nasıl, neler yapıyorsunuz kendinizi meşgul tutmak için? Spordur, bahçe işleridir, hobidir. Nedir uğraşlarınız ve bir gününüz nasıl geçer?

Tikler gördükçe.

 
ben işsizken mutsuz,umutsuz keyifsiz olurum param olmadığı için aktivite yok kendime bakmazdım sabah 4-5i görür öyle uyur evde odamdan doğru düzgün çıkmaz kimseyle görüşmezdim :(


  • hıkmıkzık  (31.05.18 00:52:11) 
günlük rutinlerim var, onları yapmaya çalışıyorum şu sıra, kitap okumak, mesleğinle ilgili kendini geliştirmek, film izlemek vs gibi. on bin saat kuralı var ya, bari boştayken bu kurala göre iyi olabileceğim ve hayatım açısından beni iyiye yöneltecek şeylerle uğraşıyorum. bunun dışında yürüyüş, arkadaşlarla görüşme vs hep var. aktif olmayı unutmamalı.


  • iyi olmayan gececi  (31.05.18 00:56:21) 
Erken kalkıyorum. Şöyle bir internette geziniyorum. Sonra kpss ya da çalışılcak başka sınav varsa ona bakıyorum. Sıkılınca yabancı film ya da dizi izliyorum.


  • geçerkenugradım  (31.05.18 01:03:44) 
Uyku
Yemek
Dizi
Uyku
Yemek
Dizi
Boş boş gezmece
Yine dizi
Yine uyku
  • isimmisimyok  (31.05.18 02:03:52) 
Ben işsizken sabah 10-11 gibi kalkardım. Bulaşıklar, çamaşırlar, ortalığı toplamak vs. sonrasında bi bölüm dizi.
Kitap okuma.
Bahçeye çıkıp kedilere yemek verme ve yemelerini izleme.
1-2 saat yürüyüş/koşu(enerji durumuna göre, her gün olmayabilir)
Uzuuuunn bi banyo(1 saat)(en çok bunu özlüyorum)
Tekrar kitap okuma.
Bunların hepsini her gün yapamadığım oluyodu, vakit yetmiyodu, çalışan bi aileyle yaşayınca çamaşır bulaşık sürekli oluyodu evde. Ama dönüşümlü olarak yaptığım şeyler bunlardı. Hiç ama hiç para harcamazdım, çünkü kazanmıyodum.
  • megalomaniac  (31.05.18 02:07:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.