[]

Playstation 4

Merhabalar...
Pek zamanım olmadığı için artık oyun oynayamıyorum. Arada eserse FM. Fifa oynamak istiyorum lakin pc'de online olayı çok iç açıcı gelmedi. Geçen sene 17'yi aldım pişman oldum. Sadede geleyim.
1-Sırf fifa için ps4 alınır mı? Başka oyun oynayacağımı sanmam. PS'de daha iyiymiş diyorlar online olayı.
2- Bi oyun için sıfır almayayım dedim. Bu meretin 2. elini almak mantıklı mıdır? Nereden alınır?
3- Her sene 200 lira bayılmak zorunda mı kalacağım oyuna? Yok mu bunun bi olur yolu?
Teşekkürler şimdiden...

 
online oynamıyosan daha yeni kırıldı ps4 ve cracked oyunlar piyasaya düştü para vermek zorunda değilsin


  • rentts  (31.05.18 00:24:17) 
@rentts teşekkürler lakin online istiyorum.


  • shotcrete  (31.05.18 00:25:32) 
Ben gerek PS3 gerekse PS4 üzerinde senelerdir düzenli olarak FIFA başta olmak üzere çevrimiçi oyunlar oynuyorum. Tamamen kişisel fikrim olmakla birlikte FIFA'nın çevrimiçi seçeneğinin konsolda daha kullanışlı ve keyifli olduğunu düşünüyorum. Yalnız çevrimiçi oynayabilmek için sadece PS4 ve oyunu edinmenin yeterli olacağını düşünme. PS4 üzerinde çevrimiçi oyun oynayabilmek istiyorsan PlayStation Plus üyesi olman gerekiyor ki bu da aylık 24-TRY'yi gözden çıkarman demek.


  • ultranil07  (31.05.18 00:33:05) 
Fifa için bile değer bence. Çok iyi .


  • bir fincan kahve ile film izlemek  (31.05.18 00:35:58) 
Sadece fifa için ps4 alan biri olarak şunu diyebilirim: alma. fifa ve nba'den başka oyundan anlamayan ben bi hevesle aldım. başlarda güzeldi evet ama şimdi 15-20 günde bir kere açıyorum 1-2 maç yapıp kapatıyorum. ps'de daha iyi olayı tamamen yalan.

not: yılların fifacısı olarak en bariz pc/ps4 farkı fifa 14'de vardı. ps4 sürümü bambaşka bir oyun gibiydi. inanılmaz gerçekçi ve daha akıcıydı. belki de pc aradaki farkı kapatmıştır bilemem yalnız şu an fark yok diyebilirim.

ikinci soruna gelecek olursam, ben güvenemiyorum ikinci ele. teknolojik cihazlarda hiç güvenemiyorum. ha tanıdık birinden alırsın o ayrı.

üç: kardeşlik diye bir şey var. güvendiğin bir arkadaşın ile ortak bir oyun alabiliyorsun. yani bir oyunun iki sahibi olabiliyor. 100 liralık oyun 50 liraya gelmiş oluyor böylece. oyunun tüm imkanlarından her iki kullanıcı da yararlanabiliyor. yalnız online oynayabilmek için ps plus'a ihtiyacın var. 12 aylık üyelik 180 tl'ydi en son şu aralar nedir bilmiyorum. kısa bir araştırmayla bulabilirsin. o da yarı yarıya geliyor kardeşlikten dolayı.

edit: kardeşlik konusunu üstteki arkadaş açıklamış zaten. okumamıştım.
  • lionel andres  (31.05.18 01:57:32 ~ 01:58:30) 
ps plus şu an kampanyasız 180tl/yıl. aylık 15tl'ye geliyor yani.


  • brakgn  (31.05.18 02:05:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.