[]

Hiç güzel konser yok mu?

Zamanında Sonisphere, Rockistanbul, Rock'nCoke gibi festivaller vardı. O güzel festivaller güzel atlar güzel atlara binip gittiler. Artık yok mu şöyle güzel etkinlikler gidelim dinleyelim?

Bir de neden pahalı artık bu konserler içki firmaları sponsor olamadığı için mi? Yakın zamanda gelen gidip dinlenebilecek insanlar yok mu? empyrium geliyormuş ona bilet aldık şimdi ama nereye gidelim nerede sosyalleşecek bu insanlar?


 
Artık hep elektronik müzik, hep cakku cukku danslı şeyler var.

Liam gallagher geliyormuş ağustosta, bi o var yakın zamanda benim bildiğim.
  • cay koy geliyorum  (30.05.18 23:24:49) 
Eylulde imagine dragons konseri var.en gidilebilir o var su an.


  • astrid  (30.05.18 23:27:32) 
Temmuz ayında White Buffalo var. Bayılıyorum bu adama ama arkadaşlarım ''Outlaw şarkıları dinleyemem kusura bakma'' dediği için gidemeyeceğim sanırım.

*Buradan gidecek gitmek isteyen biri varsa bileti alırım hemen.
  • eazy  (30.05.18 23:36:00) 
Bu yılki gidilebilecek en güzel iki etkinlik Massive Attack ve Camel. Onun dışında da bi bok yok.


  • roket adam  (30.05.18 23:42:16) 
SHAKIRA GELİYOR ONDAN GÜZEL KONSER Mİ OLUR!

nodüllü sesine yandığımın haricinde beni heyecanlandıran yok. alt-j'e gitmemiş olsam ona heyecanlanabilirdim ama canlı performansları çok başarılı da değil zaten, ikinciye gitmeye değmez.

sponsor yok, sponsor olabilecek firmalar "alkol satma, şunu yapma, bunu yapma" gibi devlet eliyle gelen kısıtlamalar sebebiyle olmuyor. zaten en büyük kalem biracılara aitti, adlarını bile yazmalarının yasak olduğu konsere niye o kadar para döksün adamlar. kurdan dolayı biletler çok yüksek olacak, seyirci bulmak zor olacak. babasının hayrına yapmıyor neticede organizatörler, senede 3 konser düzenleyip keyfine bakmak istiyorlar; onun için de zaten fahiş fiyata satılan biletleri yükseltirlerse biliyorlar ki kimse gitmez. adam akıllı bir festivalde headliner bile olamayacak imagine dragons'un biletleri bile 260 lira. 150 liraya rhcp, roger waters izlemiş insanlara bu paraya bilet satmak çok zor.

büyük isimler haricinde alternatif isimler daha çok geliyordu eskiden, onlar da azaldı.
  • Bruce  (30.05.18 23:48:29) 
Nick cave and the bad seeds var temmuzda


  • bir fincan kahve ile film izlemek  (30.05.18 23:48:34) 
Nick cave yazmaya gelmiştim


  • catch the arrow  (30.05.18 23:57:33) 
Massive Attack <3 var en bomba diyebileceğimiz, 25 Haziran’da Zorlu’da. Bir de Travis var 8 Haziran’da.
Evet, biletler çok pahalı. Etkinlik olsun diye gidelim diyorsanız çok ünlü olmayan isimlerin biletleri bir tık daha makul fiyatlara satılıyor. Zorlu, Babylon gibi yerleri takip ederseniz denk gelirsiniz.

  • pike  (30.05.18 23:59:44) 
Bu ülke 2010'da şunları gördü: www.pasifagresif.com

Festivalini geçtim şu gruplar tek tek bile gelmiyor artık. Bu sene bir tek Camel var dikkatimi çeken o da geçen hafta oldu bitti zaten.

En temizi Bulgaristan'da Hills of Rock'a gitmek.
  • halitkin  (31.05.18 00:27:10) 
@halitkin, hatırlattın ve gözlerim doldu abi. behemoth, korpiklaani, belphegor... bi de gorgoroth da olsaydı zirvede bırakırız diyorduk arkadaşlarla. basın bültenini çevirerek ilk resmi çeviri paramı kazandığım etkinlikti ayrıca, şu an bi daha sövdüm şimdiki hale.


  • Bruce  (31.05.18 00:43:26) 
müzik zevkini bilmiyorum ama bu sene festival değil de bireysel olarak çok güzel gruplar geldi. sadece benim gittiklerim arasında

sleep party people, john maus, king gizzard, stimming&lambert, gogo penguin, blonde redhead falan vardı. blonde redhead çok kötü geçti tabi ama gelen iyi isimler arasındaydı.

ayrıca nick cave, massive attack, badbadnotgood, oh sees falan da geliyor bu yaz. var yani konser yok değil. iyi konser derken eminem, shakira, 50 cent falan kastediyorsan orasını bilemem tabi.
  • lesmiserables  (31.05.18 04:41:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.