[]

Kayıtlı Şifreleri düzenleme

Merhabalar. Bilgisayarımda kayıtlı şifreleri düzenlemem gerekiyor. Kimisi sosyal medya şifreleri, kimisi ftp adresi girişleri, bazısı wordpress girişleri falan. bunları kullanışlı bir şekilde liste haline getirmem için ne önerirsiniz? Wordde falan yazmak pek kullanışlı değil benim için. Şifrelerin güvenliği ise benim sorumluluğumda onu önemsemeyin.




 
En temizi 1password tarzinda bir uygulama :)


  • fakyoras  (30.05.18 14:20:39) 
@fakyoras haklısın onlar güvenlik açısından en sağlamı ama benim iki tıkta ulaşabileceğim browser dışında da saklamam gerekiyor. o yüzden alternatif arıyorum. program olması önemli değil de, düzenleme fikri de olur


  • winston  (30.05.18 14:22:32) 
Google Chrome benim laptopta tutuyor. Lazim olunca oradan bakiyorum. Banka bilgilerim ise bir kagida yazili evde ama icinde banka yazan bir ibare yok.


  • Traveller  (30.05.18 14:23:38) 
bitwarden.com

ücretsiz, mobil uygulaması mevcut. istediğiniz zaman telefonunuzdan şifrelerinizi görebilirsiniz. telefonda, bilgisayarda, chrome dahil diğer tarayıcılarda ve mobil uygulamalarda çalışıyor. ben kullanıyorum ve memnunum. şifrelerinizi görmek için parmak izi koyabilirsiniz.
  • povero  (30.05.18 15:47:22) 
KeePassX.


  • uraharakisuke  (30.05.18 15:56:14) 
Ben de safe-in-cloud.com önerebilirim.

Şifleri google veya dropbox'da saklayabiliyorsun. Mobilden, tarayıcıdan ve masa üstünden erişebiliyorsun.
  • zombi  (30.05.18 16:05:06 ~ 16:05:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.