[]

kızlar hoşlandığınız adamın adını kısaltıp hitap eder misiniz??

hani şey gibi 'cengiz nasılsın?' değil de 'cengo nasılsın?' gibi.. işte cengiz değil cengo, furkan yerine furki, yiğit yerine yiğido, muzaffer yerine muzo vs..

daha önce başıma gelmemişti valla asgdn yeni tanıştık sayılır, böyle her şey iyi hoştu ama bugün yaptı bunu. bir kere yaptı ama takıldı kafama işte. benimle ilgili düşüncesini mi değiştirdi nedir yani. bir de beni görmeye gelmişti. hani benim darlamam sonucunda araya sınır koyma girişimi gibi de değil.


 
Etmem.


  • Amaranta ursula  (30.05.18 01:31:05) 
Uzun zamandır sevgili olanlar veya evli olanlar filan diyor onları. Flörte denmez gibi geldi.


  • Lim5  (30.05.18 01:31:07) 
nasıl biri olduğuna göre değişir.


  • tabirimekruh  (30.05.18 01:34:06) 
Kanka ayağına doğru yatırıyor gibi olayı. Elindeyse beklentiye girme hiç.


  • dafaisss  (30.05.18 02:00:20) 
hoşlandığım kişiyi bırakın, hiçkimseye demem. Tamamen ismi yerine lakap söylediğim birkaç kişi var da, ismini falan kısaltmıyorum kimsenin.


  • sopiro  (30.05.18 13:58:02) 
itici buluyorum böyle davranışları,

bence seni kanka olarak görüyor sorry
  • damla sakızlı dondurma  (30.05.18 14:07:01) 
Hayır.


  • i m cool with that  (30.05.18 14:51:37) 
diyen var. tasvip etmiyorum. normal arkadaşlarıma da böyle hitap etmiyorum.


  • pokerface  (30.05.18 16:23:54) 
sevgilimle flört dönemimizin başlangıcında benim de ismimi böyle değiştiriyordu. benimle ilgili düşüncen nedir, niye böyle diyorsun sadece arkadaş mı olalım gibi bir soru sordum. bana ''sevgili olursak en iyi arkadaş da olmayacak mıyız'' dedi. sağlam laf sokmuştu zamanında.

o yüzden acele karar verme.
  • air  (31.05.18 20:45:57) 
ben diyodum ya sevgiliyken de diyodum ama önceden bi arkadaşlığımız vardı.


  • kedi kovalayan astronot  (02.06.18 22:03:04) 
hayır, aksine uzatırım, "cengiz'ciğim" gibi. maksat gevşeklik şlksadf cengo dediğim adam kankimdir.


  • nice tnetennba  (04.06.18 00:14:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.