[]

Erkek parfüm

Creed aventus, terre d'hermes, dior homme intense. Bunlardan kullanan var mı?




 
Aventus kullanmıştım. Ferah, temiz bir koku, mevyeli kokuları seviyorsan deneyebilirsin. Benim aventus ile ilgili tatmin olmadığım nokta kalıcılığı idi, öküz alınacak paraya 1 şişe parfüm alınca, haliyle kalıcı ve fark edilirliği yüksek bir koku bekliyorsunuz, ama kalıcılığı hayal kırıklığı.
Aventus hakkında sığ bir yorum yapmak gerekirse "ananas kokusu" diyebiliriz. Ha birde, denemeden almayın, seveni çoktur ama sıradan bulanda çok insan vardır.

  • battal gemalmaz  (29.05.18 17:33:25) 
Aventus, ananas kokusu gibi, evet. Belki onun biraz daha şekerlisi denebilir. Yazın biraz ağır kaçar muhtemelen. Bahar aylarında ideal bence.

Hermes daha yazlık parfüm. Biraz daha turunç tonları hakim. Ben turunç kokusu (limon, portakal, mandalina vb.) sevmiyorum.

Dior olanı bilmiyorum ama intense kokular genelde kışlık olur. O da yazın boğar muhtemelen.
  • skooma  (29.05.18 17:39:25) 
Aventus acayip abartılmış ve etrafta bir sürü kopyası olan bir parfüm.
Kokusuna kötü diyemeyeceğim ama aklını başından alacak bir şey değil.
Genelde erkeklerin daha çok beğendiği bir parfümdür.
Ayrıca verilen paraya kıyasla komik bir performansı var.

Terre D'Hermes beğenilen bir koku, güzel bir imza parfümü olabilir ama vetiver kullanımıyla herkese hitap etmeyebilir. Performansı fena değil. Ama biraz olgun adam kokusudur bana göre. Hatta takım elbise kokusudur.

Dior Homme Intense, koku olarak oldukça klas ve herkesin beğenebileceği bir parfüm. Hafif feminen bir havası var. Ancak yeni şişelerindeki performansı çok da ahım şahım değil. Yine de bu üçü arasından benim favorim Dior Homme Intense.
  • elf of darkness  (29.05.18 18:31:29 ~ 18:34:15) 
terre di hermes kullanıyorum, parfüm baya güzel, girdiğin ortamda anında hissettirir ama biraz amca parfümü havası da var.


  • blue rebel motorcycle club  (29.05.18 19:09:08) 
Dior Homme Intense kullanıyorum ben. Yazın da akşamları sıkıyorum bazen, ama her zaman değil.


  • noluyo yaa  (29.05.18 19:11:15) 
terre d'hermes çok güzel. bana bazen biraz ağır gelse de çok beğeniyorum. bitince yenisini alırım.


  • tabudeviren  (29.05.18 19:52:08) 
Blue de Chanel. Kadınlar içine düşer.


  • ırene adler  (29.05.18 19:54:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.