[]

amh testi

bir arkadasima bu test icin acibadem 300 tl fiyat vermis acaba piyasada daha uygun fiyata yaptirabilecegi bir yer var midir? ortalama ne kadardir bu testin fiyati. arastirdik ama devlet hastanelerinde yapilip yapilmadigini anlamadik. nerden ogrenebiliriz hangi hastanede yapildigini?




 
Kadınlar Kulübü'nde bu test hakkında konuşmuşlar. Oradaki konuşmalardan çıkardığım sonuç, üniversite hastanelerinde yapıldığı yönünde. Telefon açıp sorabilirsiniz. Bİr de, sgk geçen özel hastaeler var. Oralarda da Acıbadem'den daha uygun fiyatlıdır sanırım.

www.kadinlarkulubu.com
  • agluna  (29.05.18 13:27:34) 
ben 2 sene önce o fiyata yaptırmıştım özel hastaneye.


  • for day to break  (29.05.18 13:44:29) 
synevo’ ya bir sorun isterseniz


  • imnotsureabout  (29.05.18 14:07:24) 
nisantasinda bir poliklinigi aradi arkadasim, 190 tl dediler sonucu da 2 gun sonra veriyorlarmis. cok buyuk fark degil mi? orada yapilan ile acibademdeki arasinda bir fark olur mu?

kadinlar kulubune baktik ama orada bazilari devlet hastaneleri cok verimli sonuc vermiyor filan demisler guvenemedi kiz.
  • in vino veritas  (29.05.18 14:26:00) 
acıbadem de yaptırmuştık bizde amh testini. bu test baya önemli, çocuk fln düşünülüyor ya da erken menapoz tehlikesi varsa. öyle ucuz olacak diye her yerde yaptırmayın derim ben. o zaman labarstuvarlar acıbademın yarısı fiyatı vermişti ama biz acıbadem de yaptırmıştık


  • oscar  (29.05.18 16:45:16) 
gelişim tıp laboratuvarı kesinlikle
kitleri piyasaya veren kendileri zaten
bence uygun olur fiyatı
  • lost aci soyler  (30.05.18 22:09:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.