[]

magnum cekilisi

ben bildim bileli magnum araba cekilisi yapiyor fakat hic kazananini duymadim. gercekten oluyor mu bu cekilis hic kazanan tanidiginiz var mi? aklima takildi cunku ucuz degil verdikleri arabalar. derdime yurumek isteyebilirsiniz haklisiniz ama aklima takildi :)




 
  • Bruce  (29.05.18 09:49:13 ~ 09:49:37) 
hesap kitap yap 3 milyondan fazla dondurma satmışlar. tanesi 3.5liradan 10milyondan fazla para yapar. hatta bu sadece çekilişe girenlerin sayısıydı galiba. 20tane araba vercek kadar para kazanıyolar nolcak. ayrıca tv reklamlarında kaç araba parası gidiyo tahmin bile edemeyiz.


  • kush  (29.05.18 12:02:50) 
bu youtube linkindeki bi arkadaşın kuzeni. Yani gerçek. eskiden doldurazdım çekiliş formu şimdi dolduruyorum.


  • legalize marijuana  (29.05.18 12:28:26) 
Allahaskina adamlar icin para mi o? Turkiye capinda adim basi satiliyor bu adamlarin urunu. Donen parayi hayal edebiliyor musun? Catir catir veriyorlar bu tarz sekilis yapan firmalar.
Ayrica vergisini veremedigin icin alamiyorsun arabayi falan bunlar da efsane, bir kisi de acip kampanya sartlarini okumuyor. Okusan gorursun kim oduyor KDV OTV arkadas.

  • stavro  (29.05.18 13:55:15 ~ 13:57:32) 
Bildin bilesiye total kaç araba eder? Yani 20 senedir araç veriyor olsalar 40 tane araba eder, duymaman normal değil mi?
İrili ufaklı hediye çok kazanmışımdır, çekilişli-çekilişsiz. Mesela bir kuzenim haftalık dondurma çekilişinden 2 tane bisiklet kazanmıştı bir yazda. Yani tanıdıklarına veriyorlardır falan fişman diye çok düşünmeyin.
Bir avm'de her 100 tl harcamaya 1 çekiliş hakkı veriliyordu, çekiliş günü gittim izledim, toplam çekiliş hakkı sayısı 140000 küsürdü, verdikleri araba 130 bin lira idi, yani çekiliş hakkı başına 1 tl maliyet var.
  • atom karincanin torunu  (29.05.18 14:14:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.