(11)
Vegan köftelerin yapışmayıp dağılması
Selamlar. Vegan arkadaşlar, köftelerinizin dağılmaması için (yumurta da kullanılamayacağına göre) köfte için hangi malzemeyi kullanıyorsunuz? Birçok şey denedim, beceremedim.
Selamlar. Vegan arkadaşlar, köftelerinizin dağılmaması için (yumurta da kullanılamayacağına göre) köfte için hangi malzemeyi kullanıyorsunuz? Birçok şey denedim, beceremedim.
0
Az yağda tek sefer çevirerek yapıyorum. Spatulayla dürte dürte yapılmıyor dağılıyor o zaman
0
konunun kendisi bana uzak ama fırın kağıdı içerisinde tost makinesinde yapmayı deneyebilirsiniz. hiç çevirme vs olmayacağından işe yarayabilir gibi geliyor
0
Ben haslasmis patates ya da islanmis ekmek ici (ekmek icini karisima eklemeden once iyice sıkın) kullaniyorum. Bir de pisirirken cok cevirmemek lazim :)
0
Vegan değilim ama yumurta yerine haşlanmış nohut suyunun yumurta yerine birçok yerde kullanıldığını gördüm. Siz de bu yöntemi deneyebilirsiniz.
0
Vefanın, köfteli kıyma var soyadan onunla yapıyorum canavar gibi oluyor.
0
bos gezenin bos ustasi
(
29.05.18)
bos gezenin bos ustasi
(
29.05.18)
ben hiç köfte yapmadım ama kurabiyeler için chia egg kullanıyorum, onlarda işe yarıyor.
0
Herkes buradayken soruya kaynak yapayim affiniza siginarak;
vegan kofteyi neyle yapiyorsunuz?
0
Tutan tarif:
www.karissasvegankitchen.comSuda bekletilmis yulaf cok iyi bagliyor. Ketentohumu kullaniyorsaniz, toz halinde olanini almayin. Kendiniz su ile birlikte mixerden gecirip, bekletip kivam aldiktan sonra koyun karisimin icine.
Hamburgerlerde mesela keciboynuzu gami kullaniyorum, hic tutmadigina sahit olmadim, zaten asci tariflerinde de sikca kullaniliyor.
0
tefal actifry tarsi bir aletle dagilmazlar sanirim.
0