[]

Varikosel ve anal fissür

İçinizden bir tek kıl dönmesi eksik diyenleri duyar gibiyim :) zaten oda olsa komple belden aşağıyı kesip atacam:)
Mevzu şu; yaklaşık 3 ay önce çift taraflı varikosel ameliyatı oldum, aynı zaman da bekarım yani seks hayatı sıfır özellikle ameliyattan sonra hiç yok, ameliyattan sonra ağrı şikayetim oldukca azaldı fakat bu sırada fissür şikayeti başladı, bunun için genel cerrahi doktoru kortos , doxium1000 mg ve anestol pomad verdi ve sıcak su torbasına otur dedi , neyse ben varikoseli iyice unuttuğum için başladım uygulamaya sonra varikosel de şiddetli ağrı başladı, dedim bir yer de yanlışlık var, acaba yaptığım sıcak su torbası uygulamasında mı yoksa kullandığım doxium da mı? Netten okuduğum kadarıyla doxium da at kestanesi özü var ve variss iyi geldiğini okudum, ama ben gene de garantiye almak için hem ilacı hem de torba mevzusunu bıraktım.
Soru 1; Sıcak su torbasına oturup ilacı mı kesmeliyim ? Ameliyattan 3 ay geçti bunu unutmayalım sıcağın ağrı yapması normal mi?
Soru 2; doxium1000 mg yi mi kesmeliyim? Bu ilaçda sanki fissüre iyi geliyor gibiydi acılarım azalmış gibiydi ama emin değilim sıcak uygulamasından mı yoksa ilaçtan mı?
Soru 3; varikosel ile ilgilid doktoruma sordum henüz cevap vermedi, varikosel ağrılarını zıplatmadan
sizin harici önerileriniz nedir fissür şikayetini azaltmak için?
Herkese çok teşekkür ediyorum şimdiden.

 
varikosel rahatsızlığı olan için de olmayan için de sıcak testisler için iyi gelen bir şey değildir.

zaten varikoselin sperm kalitesini bozması ve ağrı yapma sebebi tıkanan damarda kan birikmiş olması ve kanın testislerin içinde bulunduğu kesenin sıcaklığını yükseltmesidir.

yumurtalığın vücut dışında bulunmasının sebebi de tamamen bundandır. vücut ısısı yumurtalıkların kaliteli sperm üretmesine engel olur.

buradan yola çıkarak çok sıcak suda banyo yapmamalı ve yumurtalıklarınızı sıcaktan mümkün olduğunca uzak tutmanızı tavsiye ederim.
  • eeb  (29.05.18 10:29:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.