[]

şu tableti alayım mı?

bu tablet seçimi olaylarından hiç anlamıyorum, zaten apple dünyasından da pek çakmıyorum.

bilgisayar yerine kullanılacak, bt klavye bağlanacak, pages, word, safari yoğun olarak kullanılacak, pil ömrü benim için önemli.

urun.n11.com

alayım mı, almayayım mı?

 
Cihaz için konuşuyorum, 2015 yazında aldım ve hala kullanıyorum çooook memnunum. Ne bataryası ne de başka bir şeyi hiç yarı yolda bırakmadı. İnce ve taşıması çok kolay. Bahsettiğiniz işleri yapabilir misiniz? Evet. Tamamen bilgisayar deneyimi verir mi? Muhtemelen hayır. Resmi office programları şaşırtıcı derecede güzel çalışıyor ve pc üzerinden yapabildiğiniz birçok şeyi yapabiliyorsunuz. Cihaz yatay durumdayken ekranı ikiye bölüp kullanmak da yer yer kullanışlı. Yer yer diyorum çünkü mesela bir yana word’ü bir yana safari’yi aldınız, ekran çok büyük olmadığı için tam verim alamıyorsunuz.

Yenilenmiş herhalde refurbished demek. O durumda bataryasını değiştiriyolar mı cihazın mesela? Değişmiyorsa pili nispeten eskimiş bir cihaz olabilir bu da doğal olarak daha kısa süre batarya süresi demek. Ya da çiziği vesairesi falan var mıdır? Bunları düşünmek lazım.
  • voyager 1  (28.05.18 21:48:46) 
alın bence.


  • neverlose  (28.05.18 22:17:53) 
sanırım sim kartlı olması önemli?

Eğer değilse 100 lira daha verip yeni ipad'i (ama sadece wifi) alabilirsiniz. Ben geçen yıl çıkan modelini kullanıyorum, batarya bu air 2'den birazcık daha fazlaydı ve gerçekten çok iyi gidiyor. Ama herhangi bir ipad de fazlasıyla tatmin eder zaten o konuda.

2 önceki model (air 2) bir süre sonra işlemci olarak yetersiz gelir mi emin değilim.

Ha bu arada, ekran olarak en iyileri Air 2. Çünkü onda ekranla cam arasında boşluk yok, parlama azaltıcı şey falan var. Yenilerde ucuzlatmak için onu kaldırdı apple, daha ucuz duruyor cidden :D AMa piliymiş performansıymış onda hiç sıkıntı yok.
  • nhk ni youkosu  (28.05.18 22:21:05 ~ 22:21:43) 
@nhk ni youkosu: evet, sim kartlı olması benim için tablet almaktaki esas sebep. yoksa almam, o derece... ama o kadar para vermek de istemiyorum. fatura da lazım olunca ikinci el de olmuyor. derken bu mantıksız değil gibi.

galiba hiç girmeyeceğim. hepsiburada'da 2017 model iPad 1350 civarına var. alıp geçerim gibi.
  • babilbaligi  (29.05.18 11:20:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.