[]

spotify önerileri

merhaba,
spotify'ın "şunu dinliyosan şunu da seversin" önerileri, ya da şimdi bunu dinliyodun, şundan devam et, diye otomatik ilerleyerek çaldığı şeylerden hiç memnun değilim.
benimle mi alakalı aceba? siz memnun musunuz?


 
spotify hesabını last.fm ile senkronize edebilirsin. last.fm'in önerileri daha iyi.


  • mungojerry  (28.05.18 11:41:59) 
memnunum. zamanla daha iyi önerilerde bulunuyor. yeni kullanmaya başladıysan saçmalıyor bazen.


  • sir gawain  (28.05.18 12:04:06) 
Bana da hep güzel şeyler öneriyor. Last.fm ile de bağlantılı. İlgisi var mı bilmiyorum. Ama şöyle, bir gün mesela türkü dinleyeyim tutup da önerilere türkü getirmiyor. Yoğun olarak dinlediğin şeylere bakıyor. Geçen hafta önerilerde hep kıytırık müzik grupları varken, bu hafta hep elektronik müzik oldu öyle diyim.


  • kablelvuku  (28.05.18 12:35:52) 
Müzik keşfi için haftalık keşif listesi daha iyi. Kendinizinki hoşunuza gitmiyorsa başkalarının keşif listelerini takip edin. Benim keşif listem de bozuk saçmasapan isimli yerli iğrenç rock grupları( yüzyüzeyken konuşuruz, son feci bisiklet vs) çıkıyor ne hikmetse ama keşif listesi sağlam 5-6 hesap takip ediyorum. Her hafta arşivime yeni parçalar bulabiliyorum.
Sözlükçülerin spotify listelerine bakmasaydım keşke hiç o hünden sonra kendi listem düzelmedi bir türlü.

  • wertyu  (29.05.18 08:59:08) 
başkalarının keşif listesini takip nası oluyor wertyu? yerli iğrenç rock grupları tabirinden ötürü keşif listenizi takip etmek isterim, bu görüş, iyi bir şeylerin işareti bence, zira.
Ve evet, bi de baktığınız listelerden de bişi kapıyor olabilir. Ve çevreyi temiz tutmak lazım her boyutta.
mungojerry, last.fm kaldı mıydı yaa, bilmiyordum:) sağolunuz.
  • neynep  (02.06.18 12:45:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.