[]

3 yas bisiklet

Nereden alalim? Decathlon? Metro market? Bisikletci?

Decathlonunkiler biraz agir duruyor ondan emin olamiyorum. Yoksa her bi bkumuz decathlondan :p


 
3 yasa uygun bisiklet varsa decathlon iyidir. ugrasmadan her seyi almis olursunuz. cok farketmez zaten alinacak bisiklet.

o kadar buyudu mu ya :D
  • fakyoras  (27.05.18 12:04:41 ~ 12:04:54) 
@fakyoras anne olmadan once redditte mi ne bisey gormustum

Cocuk sahibi olmak bilgisayar oyunu gibi. Tam level’i gectim oh rahatladim diyorsun, sonraki level daha zor oluyor :p
  • la noix  (27.05.18 12:08:39) 
Biz yeğenimize decathlon'dan almıştık, senelerce kullandı resmen. Şimdi kardeşi için saklıyorlar.


  • fraise  (27.05.18 12:32:39) 
daha geçen n11'den 150 liraya aldım, gayet iş görüyor.

decathlon'da 350 lira. zaten 2 sene sonra küçük gelecek o bisiklet, fazladan para vermeye gerek yok. bu yazı ve önümüzeki yazı çıkarsın, yeter.
  • babilbaligi  (28.05.18 10:16:15) 
@babil link lütfen :D


  • la noix  (29.05.18 12:24:56) 
@la noix: benim aldığım link gitmiş, ama şunun benzeri.
urun.n11.com
fiyat az artmış yalnız...
  • babilbaligi  (29.05.18 12:53:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.