[]

Kilo alamıyorum yardım lütfen

Selamlar, 22 yaşındayım. Boyum 1.78, kilom ise 59-60 civarında seyrediyor. Bir dönem iyi hissettirdiği için spor yaptım ancak üçgen ya da kaslı bir vücuda sahip olmak gibi bir hedefim olmadı. Beni her görenin "biraz kilo al" "rüzgarda uçmuyor musun?" gibi gevşek çıkışlarından bunaldım fakat zayıf olmam rahatsız etmiyor da değil. Kilo alamıyorum. Ne önerirsiniz?




 
öncelikle bazı insanlar için kilo almak zor örneğin sen ve ben gibi. bir zamanlar ben de senin gibiydim. şu an yaşla ile birlikte tam ideal kiloya ulaştım sanırım. benim ideal kiloma kavuşmamda yaşın ilerlemesinin dışında birkaç önemli faktör daha var.
birincisi eskisine göre daha çok yemek yemeye başladım ve yemek yemekten keyif alıyorum artık zira önceden yemek keyfi diye birşey yoktu.
ikincisi düzenli ve devamlı sporun ciddi katkısı olduğunu düşünüyorum
üçüncüsü diyet yani yüksek enerjili ve besleme yeteneği fazla gıdaları tüketmek gerek (bununla ilgili nette birçok şey bulabilirsin)
son olarak da alkol sigara varsa bırak yada azaltmalısın
  • ihb  (27.05.18 02:39:25) 
Fitness. Düzenli ve dengeli beslenmek. 7-8 saat gece uykusu. İstikrar. Bu kadar.


  • havadakarada  (27.05.18 03:01:38) 
sabah tatlı öğle tatlı akşam tatlı
ne zaman kuş öttüğünü duyarsan bi supangle göm.

  • dedim dedim de kime dedim  (27.05.18 03:04:15) 
Öğün sayını artır, ama ıvır zıvır değil sağlıklı yemekler ye. Etli sebzeli karbonhidratlı proteinli olsun her öğünün. Arada sütlü tatlı da yiyebilirsin. Kasları güçlendirmek, dolgunlaştırmak için de fitness, bıkmadan fitness.


  • megalomaniac  (27.05.18 03:05:15) 
Acken hic bekleme. Aclik hissettigin an hic vakit kaybetme dunya yansa birak git yemegini ye. Yedigin yemek miktari artacak bu sekilde git gide.
Sevmedigin seyleri yemeye zorlama, caninin cektigini ye ve hemen ye. Paraya kiy, yoksa olmaz bu is.
Ayrica 7-8 saat duzenli gece uyksu +1
Zamanla alirim diye de bekleme, yillarin gecer oyle. Genclik onemli.
  • stavro  (27.05.18 15:18:47 ~ 15:20:05) 
yemek de yiyorsan dahiliyeye git, kilo alamiyorum de. kan testi TSH falan bakacaklardir, hipertiroidin olabilir tiroid bezin fazla calistigindan vucut tren gibi ne atsan tuketir.


  • robokot  (27.05.18 15:24:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.