[]

Özel ders reklam hk.

Ankara 8-5 çalışan memur olarak çalışan biriyim.( haftasonu tatil )
4-5 yıllık özel ders+dershane deneyimli matematik mezunuyum.
işten kalan zamanlarda düzenli olarak ders vermek istiyorum. Eskiden dersanede çalıştığım için eğitim sektöründe çevre vardı ama 3-4 senedir biraz uzak kaldım.
tekrardan çevre edinmek için nasıl bir yol izlemem lazım? (az çok biliyorum sureci ama hiç bilmiyormuşum gibi farzedelim :)

sosyal medyada facebook, instagram reklam versem bulunduğum çevredeki insanlara ulaşabilir miyim? Bunu prof anlamda yapmak için nasıl davranmalı?

yine sosyal medyada eğitim videoları hazırlasam bununla bir kitle oluşturabilir miyim? bu kitleyi donanımsal şartlar oluştuğu taktirde online eğitim süreci olur mu?

bu sosyal medaya işini profosyenelce yapmak için neler yapmam lazım ? ( eğitim, maddi kaynaK?

varsa başka öneri, paylaşırsanız çok memnun olurum.

not* çalıştığım yer ufak bir ilçe (elmadağ/ankara), bunu da göz önünde bulundurursanız sevinirim :)

 
Armut.com'a ilan verebilirsin, sahibinden.com'a ilan verebilirsin. Çevredeki direklere ilan asabilirsin. İyi bir kartvizitin olsun. Özel derste genişleme biraz da tavsiye usülü. Kolay gelsin. 2 tane özel ders öğrencisi bağlayana ufak bir kampanya yapabilirsin. Ankaradaki bir çok ilçeye gidebilcek durumda olmalısın,sadece kendi ilçenle sınırlamak olmaz.


  • ırene adler  (26.05.18 23:10:10 ~ 23:11:46) 
internet caginda yasiyoruz, internetin faydalarindan senin de kesinlikle faydalanman gerek.

reel hayattaki caban ve yapmak istediklerin haricinde:

- udemy'de ders verebilirsin. www.udemy.com

- senin icerik ve yontemlerinle dolu bir websitesi acabilirsin. bu siteye therevo matematik akademisi diyelim. buradaki iceriklerinden faydalanmak isteyenlerden aylik/yillik ucret alabilir veya tek seferlik ucret alarak omur boyu uyelik sunabilirsin.
bu websitenin tutmasi icin seni taniyan bir kitle lazim. ikincisi sana has guzel bir anlatimin ve tekniklerin de olmali. insanlari instagram'dan kendi sitene trafik olusturabilirsin. ara sira youtube'dan da ders fragmanlari yayinlayip ya da bedava videolar yayinlayip ogrencileri kendine baglayabilirsin. isin zor ama imkansiz degil.

ozetle, isini internete tasi. nerede oldugunun bir onemi yok.
  • tomcruise  (26.05.18 23:55:19) 
Sosyal medyaya reklam verin.hedef kitle ve lokasyon secebiliyorsunuz,kucuk butcelerle ogrencilere ulasabilirsiblniz :)


  • gadlemler  (28.05.18 01:57:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.