[]

ekşi sözlükte açılan başlıklar

ciğeri 5 para etmez adamların ortaya attığı laflara başlık açılması olayı size de saçma gelmiyor mu?

adam 40 takla atsa lafı bu kadar duyuramayacakken burda başlığı açılıyor ve yüzlerce entry giriliyor.

örn: x köyünün muhtarının y demesi, z ülkü ocağı çaycısının solcular y dir demesi

bu başlıkları açanların bu lafı eden kadar beyni yoktur. bu başlıklara entry girip başlığı uplayan prim veren ayrı maldır.

 
Katiliyorum. Trolleri biz besliyoruz.


  • Traveller  (26.05.18 19:05:58) 
öyle bi hale gelmişti ki, sayfalar dolusu boş entry arasından üç beş tane ayıklar hale gelmiştim.

şu netflix mesaj rezaletinde uçuruldum.

kurulduğu tarihden beri sözlükteyim bu arada ben.

farkettim ki uçurulunca hiç sözlüğe girmiyorum, takip etme alışkanlığım da yok. zaman olarak tasarruf yaptığım gibi sinir stres de yapmıyorum saçma sapan şeyleri görünce.
  • Photographer  (26.05.18 19:06:52 ~ 19:07:08) 
ekşi holdingin :P "paranın kokusu" sebebiyle katlandığı, görmezden geldiği hatta belki de dişlerinin kamaştığı bir durum işte. (ya da dürüm :P )


  • matrix  (26.05.18 23:38:34) 
@Traveller +1

Ben bir de "x'in y olduğu gerçeği" kalıbından ve bu kalıp üzerinden gerçekliği tartışılır hatta bazen yanlış olduğu su götürmez olan başlıklar açılmasından nefret ediyorum. Yani suç olması lazım bence bunun. Bir diğeri de X köy muhtarı ve z ülkü ocağı çaycısı kadar bile fikri önemli olmayan alakasız kişilerin twitterda vs görülüp buraya taşınması.
  • nawar  (26.05.18 23:55:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.