[]

bilişim hukuku iş yapıyo mu

evet soru başlıkta, yüksek lisans için uzmanlık alanı arıyorum sizce bilişim hukuku; data protection, e ticaret sözleşmeleri, kredi kartı dolandırıcılığı vs vs bu alanları tümden içine alan bilişim hukukunda uzmanlaşmak sizce mantıklı mıdır??

hukukta uzmanlaşmadan para kazanmak çok zor artık malesef, başka önerisi olan varsa yazsın lütfen...


 
Çok mantıklı. İş yapıyor, yapmaya da devam edecek geleceği çok parlak bir alan. Karma yapıda bir hukuk dalı senin de belirttiğin üzere, suçlar da var sözleşmeler de, insan haklarına da dokunuyor ticaret şirketlerine de, ayrıca bu alanda bilgi sahibi olan çok çok az avukat var. Hem kısa sürede iyi kazanmaya başlarsın, hem de çok zevkli bir alan.

Yüksek lisans için ise Bilgi Üniversitesi Bilişim ve Teknoloji Hukuku programı iyidir diye düşünüyorum.
  • fırt  (26.05.18 14:51:06 ~ 15:02:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.