[]

2.el araç alımı kaput değişimi ne oluyor?

merhaba
bir araç beğendim, keseme uygun 2001 model seat ıbıza yalnız araçta 2 parça değişen varmış kaput ve sol ön çamurluk.Şimdi fazla anlamadığım için birde araç klimalı ama kliması aktif değilmiş;
kaput değişimi olunca ne oluyor ?
klima gazını falan bastırınca aktif hale gelmiyormu ?
alalım mı bu aracı ?

 
Kaput değişimi aracın öncen darbeli olduğunu işaret ediyor. Bahsedilen klima arızası da gaz basılarak düzelecek kadar basit bir şey olsaydı yaptırıp satarlardı.


  • zombi  (25.05.18 12:31:33) 
kaput değişimi demek önden darbe demek.

kaput değişimi + klima arızası demek önden yapılan kaza radyatöre kadar geçmiş arıza vermiş demek. klima kompresörü falan işine girersen 1.000 tl civarında çıkar.

önden kazanın fotoğrafları varsa iste, içine sinerse al. ama ekspere ve klimacıya mutlaka göster.
  • baharat  (25.05.18 12:36:14) 
Soldan guzel bir darbe yemis sonra araci toplamislar. Kaput ve sol camurluk degismis. Klima kaza sebepli mi calismiyor. Oyle ise, araci toplarken klima aksamlarini degistirmemislerdir. Klima motoru, radyatoru, gazi falan masraf cikarabilir. Tabii şasesi vs nasil gormeden bir sey soyleyemem.


  • ykyt  (25.05.18 12:40:49) 
Piyasasından çok çok ucuz değilse alma, satamazsın.


  • John Bloor  (25.05.18 14:13:07) 
kaput değişimi önden darbe demek bence en tercih edilmeyecek hasarlaradan biridir. türkiye için. klima arzası aranıp sorulmalı maliyetliyse sahibi uğraşmak istememiş olabilir.


  • mikahakkinen  (25.05.18 14:58:40) 
kaput değişimi önden darbe demek bence en tercih edilmeyecek hasarlaradan biridir. türkiye için. klima arzası aranıp sorulmalı maliyetliyse sahibi uğraşmak istememiş olabilir.


  • mikahakkinen  (25.05.18 14:58:41) 
Klimasini yaptirsin, ona gore fiyatta anlasin oyle al bana sorarsan. Sikintisi olup da yaptirilmadan satilmak istenen arac suphelidir. Genelde bir ibnelik olur. Evini satan adam kapiyi pencereyi yaptirir, duvarlari falan boyar mesela dimi? Araba da ayni sekilde. Yaptirmamissa ciddi bir sikinti olabilir. Sahsi fikrim bu yonde.

Ve o aracta klima disinda da hic beklemedigin sikintilar cikabilir diye dusunuyorum. Cok kelepir degilse almazdim ben.
  • stavro  (25.05.18 15:22:50 ~ 15:27:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.