[]

akyaka ve seyahat önerisi

merhaba,

haziran ayında bir haftalık tatilimizi ege'de değerlendirmek istiyoruz, araba var; iki üç yere bölebiliriz tatili.

birini akyaka ve selimiye adaylar arasında; denizi ve çok kalabalık olmaması kriterlerimiz,

- bu yerlerle ilgili iyi kötü önerileriniz var mı? otel tavsiyesine de ihtiyacımız var
- bunlara ek ya da alternatif ege'de nereyi önerirsiniz,

teşekkürler

 
kalabalık olmasın diyorsanız okullardan kapanmadan gitmeniz lazım. en büyük kriter o.


  • liriamer  (25.05.18 12:33:45) 
@senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin_yine, teşekkürler hemen bakıyorum oraya

@liriamer ya maalesef tarihler belli, bayramdan sonraki hafta; okullar kapanmıştır herhalde o ara
  • schwannoma  (25.05.18 12:36:07) 
geçen sene bu rotayı yaptık. 2 gün akyaka 3 gün bozburun yaptık. bozburun süperdi bu sene de gideceğiz ama akyaka ya bir daha gitmem sanırım. merkezdeki denizi baya kötü. akyaka ya giderseniz madenler diye bir kısmı var. orada 3 5 otel var para vererek plajlarını kullanıyorsunjx. mutlaka oraya gidin denize. akyaka merkezde iğne atsan yere düşmüypr oldukça kötü deniz.

hatta akyaka madenlerdeli o otellerdr kalın arabanız var ise merkeze zaten 5 dk o otellerde. ama kalabalık deniz istemiyorsanız akyaka merkezden memnun olmazsınız.
  • oscar  (25.05.18 13:04:20) 
@senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin_yine;tekrar teşekkürler tavsiye için.

@oscar; bir arkadaşım da bozburun'un denizi güzel değil dedi; aslında ilk kararımız bozburun'du. bozburun'da otel vs denizi güzel plaj tavsiyeniz var mı?
  • schwannoma  (25.05.18 13:14:09) 
bozburunun denizi güzel değil mi ? bunu diyen denize girmemiştir net.

bozburun da hocam durum şu, eğer merkezde kalırsanız teknelerin içinde denize girersiniz biraz pek önermem.

u şeklinde düşünün bozbuurnu u nun sol çubuk kısmında kalacaksınız. tabi buradaki oteller uçuk çok uçuk. geceliği 1000 tl fln. bu sıradaki en uygun otel mete otel.

booking vpn ile açın, mete otel yazın haritadan bakın. orada bozburun yacht club olana kadar sıradaki 6 7 otelden birinde kalın. dediğim gibi fiyatlar uçuktur. siz mete otel ya da verandaya bakın en uygunu onlar. ha para sorun değil diyorsanız sabrinas house ya da karina bel çakın
  • oscar  (25.05.18 13:26:09) 
@oscar, hemen bakıyorum teşekkürler.


  • schwannoma  (25.05.18 13:32:36) 
akyaka da da iskelem otel dediğim yer madenlerde. burada kalırsanız otelin kendi plajı var sakin. akşma da akyaka merkeze gidersiniz 5 dk arabayla. ama sakın sakın akyaka merkezde denize gitmeyün, bildiğiniz halk plajı oldukça kötü


  • oscar  (25.05.18 13:35:59) 
akyakada selimiyede kalabalık olmaz fazla. ancak sezonda giderseniz kalabalık olur.


  • mikahakkinen  (25.05.18 14:59:48) 
akyaka da kitesurf yapmıyacaksan anlamsız bi yer,selimiye daha tatilimsi..


  • jamswety  (25.05.18 16:53:34) 
üç gece selimiye,
üç gece bozburun, (@oscar önerisiyle karia bel) olarak ayarladık;

teşekkürler fikirler için
  • schwannoma  (28.05.18 16:26:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.