[]

Kinetic ve solar saatlerde pil olması durumu

Bilen bilir, bu saatlerde hareket enerjısının saklandıgı ya da günes enerjısının saklandıgı piller vardır.



mantık olarak, pil olan bir seye neden hareket enerjısı ya da günes enerjısıyle doldugu ıcın bin iki bin liralar veriliyor?

mantıgı nedir?

quartz al?

 
100 liraya da Güneş enerjisiyle çalışan dandik saatler var, 2000 liraya gördüğün saatler o segmentte satış yapan bi markaya ait olduğu için o fiyatadır.


  • angelus  (24.05.18 23:53:53) 
Reno da gidiyor mercedes de.

Reno al?

Mekanizma, teknoloji farkı.
  • bir ileti paylastim  (24.05.18 23:54:38) 
aynı özellikte daha ucuz saatler de vardır, yani güneş enerjili saatler 2000 liradan başlar gibi bir durum yoktur.


  • gezegen olan pluton  (24.05.18 23:57:36) 
kinetic saatin esprisi şu; pilinin değiştirilme ihtiyacı çok daha uzun zamanda ortaya çıkıyor. yani kolay kolay saati açmak zorunda kalmıyorsun. saati açmak sıkıntıdır en basitinden su geçirmezliği riske girer.

yeni, tutulan ve biraz da karmaşık bir sistem olduğu için basıyorlar fiyatı.
  • herhaltibiliyoring  (25.05.18 01:56:59 ~ 01:57:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.