[]

uni-assist başvuru süresi

Benim başvuru süresiyle alakalı bir şey kafama takıldı. Ben 15 mayıs gibi gönderdim belgelerimi, ödemeyi aldılar ve belgeleri kabul ettiler. Kimi okulların son tarihi 15 haziran, kimisinin 1 haziran. uni-assist bu tarihlerin birinden veya hepsinden sonra değerlendirip gönderirse (belgelerde sorun yoksa umarım) okullar geç geldi değerlendirmen diye sorun ederler mi?
uni-assist sitesine göre son başvuru, okulun son tarihine kadar yapılıyor olarak okudum. Okulların sitelerinde de o tarihe kadar uniassist e gönderin yazılmış ama kesin bir bilgi bulamadım.



 
uni assist ile okul arasındaki deadline sizin bilmediğiniz daha ileri bi tarih, dolayısıyla sorun olmaz (:

iyi şanslar..
  • vhs kaseti  (24.05.18 21:37:47) 
evrakların uni-assiste vaktinde ulaşması elzem. benim bölümümde biz uni-assistle haberleşiyoruz, onlardan kaynaklı gecikme olursa sıkıntı olmaz diyordu. okulun kendi deadline'ına kadar da okulun başvurusunu yapmış oluyorsunuz herhalde? zira uni-assist sizin evrakları okula iletecek onlardan cevap beklemenize gerek olmaması lazım.


  • talemon  (24.05.18 21:45:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.