[]

Kurutmalı çamaşır makinesi kullananlar

Kurutma kısmından çok verim alınamadığını söyledi birkaç arkadaş. Siz de ne dersiniz? Almalı mı, yoksa ayrı ayrı mı edinmeli?




 
Valla ya biz beceremedik ya da bizimki dandik. Çok acil bir şey olmadığı sürece kullanmıyoruz. En fazla 10 yikamada bir belki kurutma. O da hafif nemli. Makina LG bu arada.


  • emfuzi  (24.05.18 14:33:56) 
Eger evinde yer sorunu yoksa ayri ayri almanini oneririm..kurutmali camasir makinesi kullanan cogu tanidigim hic memnun degiller..ben ayri kullaniyorum kurutma makinesini ve baya memnunum.


  • astrid  (24.05.18 14:36:06) 
Yer varsa ayrı.

Sırayla birinden çıkartıp diğerine koyabilmek lazım. Yoksa pratik değil.
Bir çoğu yıkadığı kadarını kurutamıyor. Ya az miktarda yıkayacaksın, ya da başında bekleyip yıkandıktan sonra yarısını çıkartıp kurulayacaksın filan gereksiz.
  • burfak  (24.05.18 14:40:27) 
Biz kullanıyoruz ve gayet memnunuz. Tek problem yıkama+kurutma çok uzun sürüyor. Yani yıkanacak çok çamaşır az zaman varsa sıkıntı oluyor. Onun dışında iyi ki almışız diyoruz biz.


  • naksidil  (24.05.18 14:48:29) 
samsung makine kullanıyorum yıkamalı ve kurutmalı 2 yıl önce aldım, hayat kalitem arttı, iyi ki almışım, çoook memnunum.


  • benaslinda  (24.05.18 14:49:53) 
Ben memnunum, 2 senedir kullanıyorum. Yıkama moduna göre ortalama 3 saatte yıkayıp kurutuyor. Marka hoover. Tamamen kuru çıkıyor çamaşırlar ve yıpratmıyor.
Annemin evinde ise ayrı ayrı var, önceden o şekilde kullanıyordum. Bence bir arada olması daha iyi.

  • peggy  (24.05.18 14:58:10) 
annemde ve ikisi bir arada samsung var, cok randimanli olmadigini soyluyor.

bizde ayri ayri. arcelik marka. muazzam biseymis.
  • brkylmz  (24.05.18 15:05:02) 
Vestel kullanıyoruz 2-3 yıldır, çok ama çok memnunuz.

www.vestel.com.tr

"Bir arada olanlar randımanlı değil, ayrı ayrı olmalı" olayı tamamen satış stratejisi.

Bir arada olan makineler çıkmadan önce sadece kurutma makineleri çıkmış ve baya satmışlardı piyasaya, hala satılmayı bekleyen bir sürü stok var. Mecbur satılmaları lazım, ne diyecekler?

Kısa bir süre sonra tek başına kurutma makinesi kalmaz piyasada emin olun, hiç bir marka üretmez. Mantıklı değil.
  • John Bloor  (24.05.18 18:26:32) 
annemde arçelik 9-6 (?) var. daha yeni yıkadım çamaşırlarını, gayet başarılı. yıkama+kurutma 5 saat civarı sürüyor yalnız, bilginiz olsun. gayet kuru çıktı çamaşırlar, güzel de yıkamıştı alet.


  • babilbaligi  (24.05.18 21:51:16) 
Hotpoint var bizde
Çarşaf havlu vb yıkamak çok kolay hayatı kolaylaştırıyor ama sürekli kot tshirt kurutmuyorum çünkü çekiyorösr ve eskiyorlar.
Acelem var 45dk yıkama kurutma programını kullanıyorum. Ütüleyince hemen kuruyor ve giyilebiliniyor.
  • fasulyek  (24.05.18 22:07:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.