[]

atatürk havalimanı yerine yapılacak olan bahçe

bu bahçe için mesela herhangi bi çevre organizasyonu da bir projeyle başvurabilir mi dersiniz? başvurursa umudu olur mu? yoksa ihaleyi cengiz gibi tipler mi kapar direkt?




 
Bizim tahmin ettiğimiz gibi bir bahçe olacağından şüpheliyim. AVM, rezidans ve konut alanlarının ortasında bir süs bahçesi olacaktır orası.


  • kaptan memo  (24.05.18 11:25:24) 
etrafta gördüğü en kucuk yesil alani bile nasil betona donusturebilecegini dusunen bir zihniyetin bu kadar buyuk bir alani bir bahce haline getirebilecegini ciddi bir sekilde dusunmemek gerek bence.

eger boyle bir durum olursa, belediyenin sirketleri zaten bunu hallederler.

ayrica, farkindaysaniz soylenen park/orman/koru filan degil, bahce.

hani evinizin "arka bahcesi" gibi dusunun.

ya da cesitli zerzevatin yetistirilmek icin ekildigi bir tur "hobi bahcesi" gibi dusunun.

yani, o kadar buyuk bir alanin insanlarin özgurce dolasabildigi bir yesil alan kalmasi mumkun degil bu iktidar oldugu surece.

kalan, sadece o alanin girisindeki 3-5 m2 alanda yer alan "bahce" olur. onun disindaki alan beton beton ve yine beton olur.

ve bir baska nokta da adin "millet bahcesi" seklinde dusunulmesi.

halihazirda icinde "atatürk" gecen bir yerin adi, kullanim sekli degistirilirken neden degistiriliyor? elbette, ataturk adini silmek icin. ama bunu yaparken "e ama yesil alan, bahce bu bahce" diyerek, olasi tepkileri de azaltmak istiyorlar.
  • for the record  (24.05.18 11:59:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.