[]

bluetooth

şimdi uzun zamandır ben telefonumdan bilgisayarıma bluetooth cihazıyla herhangi bi dosya aktarabiliyodum. 2 ay önce falan format attım, ondan sonra da hiç kullanmamıştım. dün lazım oldu ve bir atayım dedim. önce bilgisayarı görüp dosya yollarken %0'da falan gönderim başarısız hatası veriyordu. bugün tekrar deneyince bilgisayarı bile görmüyor. sebebi ne ola ki?
(bilgisayarda bluetooth cihazının driverı yüklü ve sağ alt köşede tray icon olarak da görünüyor.)



 
denetim masasindan bluetooth ayarlarinda optionsta "turn discovery on" gibi bir secenek olmasi lazim ve onun tikli olmasi.
o tikli olmazsa bilgisayari gormez guvenlik sebebiyle.

bu olabilir sorun
  • la traviata  (26.02.10 13:29:39) 
evet şimdi keşfettim orayı ve o seçenek tikli değilmiş. ama o ayarı uygulamıyor. bluetooth hizmeti hatası, ayarlarınızı kaydederken hata oluştu diye bir uyarı alıyorum.


  • sleth  (26.02.10 13:48:43) 
hm o zaman bluetooth kurulumunda bir hata var. olayin temeline inmeli : )


  • la traviata  (26.02.10 13:56:17) 
tam reinstall edecektim ki, my bluetooth placestan bi şekilde telefonumun içeriğine ulaştım ve telefondan göndermektense, bilgisayardan dosyalara ulaşıp onları alabiliyorum şimdi. teşekkür ederim ilginiz için:)


  • sleth  (26.02.10 13:58:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.