[]

Duyuru'nun hanımları modayı nerelerden takip ediyor?

selamlar, daha önce erkek giyim üzerine styling verirken, lüks bir firmanın kadın bölümünün stil danışmanlığı teklifini şartları cazip geldiği için kabul ettim.
bu bağlamda başta bir adaptasyon sürecim olacak.
firma daha çok iş kadınları odaklı hizmet veriyor; bu bağlamda siz modayı nereden/nerelerden takip ediyorsunuz. marka ismi vermeniz şart değil kombin paylaşan hesaplar olur, instagram olur, pinterest olur bilimum yer olur. biraz beyin fırtınası yapacağım işbaşı yapana kadar. yardımcı olan hanımefendilere de %25 indirim sözü vereyim:)
teşekkürler şimdiden.

 
ben instagramdan @trendhunterr ve @shoppingbystilimist ve @ootdmagazine hesaplarını takip ediyorum bir de @happilygrey'in tarzını beğeniyorum genel olarak. bir de genel olarak ertesi gün ne giyeceğime karar veremiyorsam pinterestten kadın stili kategorisine bakıyorum kullanıcı fark etmeksizin.

bir de eskiden neredeyse her gün lookbook.nu da incelerdim ama son zamanlarda ne durumda bilemiyorum. Benim için pinterestten önce moda takibi bu siteden oluşuyordu.
  • unionall  (23.05.18 16:53:02 ~ 16:54:33) 
  • jamswety  (23.05.18 16:57:30) 
lena perminova, hailey baldwin, kendall jenner, gigi hadid. bunları instagramdan takip et.

%25'imi unutma.

Edit: aaa iş kadını demişsin, geri alıyorum hepsini.
  • kedish  (23.05.18 17:00:57 ~ 17:01:38) 
Pinterestte genel bir arama yapıp tarzıma uyan ve birçok şeyle kombinleyebileceğim parçalar alıyorum.


  • curukturpkokusu  (23.05.18 21:04:10) 
Bu konuda hiç bir yerden takip etmediğimi fark ettim. Is kıyafetleri için konuşursam (etek, ceket, gömlek) network, beymen, beymen business, fabrika, ipekyol, esarpları silk and cashmere ve vakko, şal atki eldiven bere silk and cashmere ve nadiren network evrak çantası vakko erkek deri modelleri, çanta vakko burberry vs. Is kıyafetlerine uygun giyilebilecegim kabanları da asagi yukarı aynı yerlerden almışım, şu anda beymen business, maxmara, network ve ralph lauren kabanım var. Ayakkabıları sadece ayakkabı üreten yerlerden alırım. Bu markalar dışında değişik veya okazyon bir şey bulduğumda alırım. Aslında çok marka takıntım yoktur ama kumaş takıntim vardır. Sentetik kumas sevmem. Bir de dikiş kalitesine önem veririm. Bu arada saydığım markalardan fabrikayı çok da beğenmiyorum, beymen grubu da eski kalitesinde değil bana göre, siz daha iyi bilirsiniz. Umarım %25 de kullanacağım markadadır :)


  • mabesa  (24.05.18 00:16:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.