[]

merkez bankasını

arasak ve siz tatilde misiniz? kur ne halde diye hesap sorsak nasıl olur?

çok mu gerici oluruz?

içeri atılır mıyız?
fetöcü olur muyuz?

 
tamam basayim faizi ama sirketin kuculmeye giderse / batarsa isten cikartirlarsa aglamak yok derse?


  • robokot  (23.05.18 00:10:13 ~ 00:36:46) 
Dememeli. Sakkanadak hayata geçireceği yapisal reformu yoksa Öyle ya da böyle o faiz artacak.


  • valentinov  (23.05.18 00:18:00) 
merkezin faizi arttırmasını beklemekten ömrüm çürüdü. dolar borcum var, bekliyorum..

faiz arttırınca kim niye batıyor bi deyin hele. anca bankalar küçülmeye gider, kaldı ki akbank zaten %40 küçüldü vs. bi şey diyince bari acıklama yapın yahu
  • probiyotik  (23.05.18 02:56:27) 
abi kredi alamiyorsun daha nedeni mi var?

harcama yapamiyorsun, ev alamiyorsun araba alamiyorsun ihtiyac kredisi cekemiyorsun... ekonomi donmuyor. satis yapamayan zaten borc bataginda, batiyor, issizlik artiyor. issiz adam harcama yapamiyor, daha cok kisi batiyor.

son 20 senede kredi cekip tatile giden balayina giden dugun yapan insanlar olduk. cep telefonlarini kredi kartiyla cok aliyoruz diye devlet telefonu kredi kartiyla taksitli almayi yasakladi, simdi krediyle aliniyor direk sitelere entegre, satin al diyorsun sepetine ekliyorsun, banka kredin cikiyor.

faizler uygun olmayinca millet bunlari yapamayinca bu urunleri evleri otu boku satan sirketler, onlarin tedarikcileri vs ne olacak hepsine? oralarda calisanlara? bu sirketlerin senin gibi dolar borcu da var, milyarlarca dolar. gelirleri de TL ustelik.

faiz arttirilmasin demiyorum. dolar borcun var cok haklisin... onlemler zamaninda alinmadi ve bu isin kolay cozumu yok, ya battik ya battik durumu su an. bu gece 2 dakikada dolar 4.66'dan 4.82 ye firladi artik yabanci yatirimcilar kavanozda balik misali avliyorlar bizi. yurek yemedilerse yarin daha oglen olmadan ciddi bir mudehale garanti diyorum ama ne kadar isine yarar bu saatten sonra?
  • robokot  (23.05.18 03:08:09 ~ 03:11:36) 
bakın ne dedim???


  • valentinov  (24.05.18 00:12:48) 
oo insider mısın valentinov bey?
uzun süre oldu işte adamlar uyudu kaldı..

  • probiyotik  (24.05.18 00:22:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.