(2)
stadyum konserinde neresi daha iyi?
daha önce stadyumda konsere gitmiş arkadaşlardan fikirlerini bekliyorum, fiyat performans oranı olarak tribün 5, saha içi ayakta, tribün 4, tribün 3 seçenekleri arasından hangisi daha iyidir? http://www.biletix.com/etkinlik/V5AAA/ISTANBUL/tr
daha önce stadyumda konsere gitmiş arkadaşlardan fikirlerini bekliyorum, fiyat performans oranı olarak tribün 5, saha içi ayakta, tribün 4, tribün 3 seçenekleri arasından hangisi daha iyidir?
www.biletix.com
0
semaforo de medianoche (
22.05.18)
saha içi ayakta alıp erkenden gitmek en mantıklısı, şahsen öyle yapmayı düşünüyorum(hafta içine superstar konseri koyan organizasyonun içinə soxum). tribünde konser havası yakalanmıyor bence, olacaksa da 1 ve 2. kategoriden olmalı. sende bunlar seçenek dışı olduğu için saha içi ayakta diyorum. hiçbir farkı olmasa bile daha geride oluyorsun, sahneye uzak kalacaksın.
0
20'lerin başındaysan saha içi fakat 30'lara yaklaşmış ve 30'ların üstündeysen tribün almak daha mantıklı. Saha içi yoruyor artık :)
0