[]

sac bakım ıvırzıvırları

Duyurunun ladyleri, devamlı kullanıp memnun kaldığınız saç bakım yağları, maskeleri,serumlari ya da kendi hazırladığınız karışım kürleri vs.önerilerine talibim.teşekkürler.




 
Bir bey olarak cevaplamaya calisayim; sac bakiminda demirbas olarak kullandigim iki temel yag var: hindistan cevizi yagi ve emu yagi. Hindistan cevizi yagi uzerine cokca yazilip cizildi zaten, emu ise inflamasyonu azaltip siksiki dokulmez saclar sunuyor size. Bunlari haftada bir bemiks evigen bepanthen ampulu uclemesiyle 45 dk sacta durmak sartiyla surunuyorum. Bol sans.


  • Deathrow  (22.05.18 15:08:18) 
çam terebentin, hindistan cevizi ve tatlı badem yağını karıştırıp uyguladığım bir maskem var. kullandığım dönemlerde saç uzama hızım gözle görülür bir şekilde artıyor. ek olarak çok güzel bir parlaklık veriyor.


  • theseachange  (22.05.18 15:13:14) 
saçlarım sarı
o yüzden yıpranıyor

kullandığım ürünler:
banyoda mutlaka krem. haftada bir maske. krem olarak şu anda hindistan cevizi özlü bir krem kullanıyorum. adını hatırlayamadım ama gratisten 8 liraya almıştım. maske de elseve in banyo öncesi kuru saça yapılan hindistan cevizi yağlı maskesi. krem olarak pantene in 3 dk da mucize kremi iyi.

onun dışında kimyasal işlem olduğu için saçımda, olaplex no 3 hair perfecter kullanıyorum. ki bence en çok işe yarayan bu saçımda. bunu sürüp 1-2 saat arası bekletiyorum sonra duruluyorum.

hindistan cevizi yağı aldım, bir de öyle kür yapacağım, geceden sürüp sabaha kadar bekletmek suretiyle.

banyo çıkışında da elseve in mucizevi yağını kullanıyorum. üstüne de nashi nin argan yağı. argan yağını her gün kullanıyorum. ıslak kuru farketmiyor.
  • interview with the vampire  (22.05.18 15:25:57 ~ 15:26:18) 
creightons markasının argan yağlı saç maskesi (haftada 1-2). yine aynı markanın argan yağlı ya da hindistan cevizli saç kremi (7-8 aydır kullanıyorum)

yves rocher anti-casse saç serumu (kuru saç uçlarına düzleştirmeden önce)

ıslak saça milkshake'in köpüğü (bütün elektriği alıyor, harika kokuyor ve saçı yumuşacık yapıyor)
  • harekatamiri  (22.05.18 15:53:03) 
bugüne kadar araştırıp bulduğum tek gerçek bakım malzemesi kemik iliğidir. kasaplardan ücretsiz alınır, eritilip saça uygulanır, 1 saat kafada bekletilir. saçı baya bi uzatır&dökülen saçları da yerine getirir. erkeğim bu arada.


  • ssiradanbirigibi  (22.05.18 16:19:44 ~ 16:20:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.