[]

Notebook - En ucuz makul notebook

Yüksek işlem gücü gerektiren işlerini notebook'a taşımayanlardanım.

MS Office programlarını, çok ağır olmayan yedek parça veritabanı programlarını çalıştırabilecek, DVD yakabilecek, wireless ve tercihen bluetooth özellikli makul en ucuz notebook'u arıyorum. Makul = sadece donanımı zayıf olacak; garanti, kalite sorunu yaşamayacağım.

bildiğiniz 1000YTL altı cihazlar varsa bir elin bir zahmet.

 
acer'in amd turionx2 işlemcili 512 ramli aradığınız gibi bir modeli vardı 699+kdv ye sanıyorum vatanda gördüm bugün.%25 indirimle bugün için 800 küsur ytl'ye geliyor.


  • atrin  (10.09.07 15:05:08) 
  • paranormal  (10.09.07 15:19:07) 
ne var ki vatan bilgisayar'da bedava dağıtsalar şüpheyle yaklaşırım. vatan'dan 10 elektronik aygıt aldıysam 8'i sorunlu çıktı (hem de kullanımı ciddi derecede etkileyen sorunlar). birkaç kez internet sitesinde "stoklarda var" dedikleri ürünün mağazada olmadığını gördüm. birkaç kez vasıfsız çalışanlarıyla ağız dalaşına girmek durumunda kaldım.

yani vatan... ı ıh! :) teşekkür ederim yine de.

ayrıca ekleyeyim: internet mağazası değil, fiziksel, elle tutulur bir mağaza arıyorum.
  • actionary  (10.09.07 15:21:06) 
hm o vakit gold bilgisayar'a bir bakmanızı öneririm. darknum 1 milyar civarına core2duo bir notebook almıştı oradan msi s430'du galiba. duyuruyu görürse bakar zaten. ama bir fiyatına bakın derim elden alımda indirim falan da yapıyorlar zaten.(istanbul'daysanız tabi)


  • atrin  (10.09.07 15:38:51) 
1170'e aldım ve canavar bir alet.
şu anda kullanmaktayım.

eğer ucuz olsun diyorsan ekşi duyuruda satılan bir dell var. onu ben alacağım sırada görsem hemen alırdım.

tek önemli olan en az 1 gb ram. tercihen 2 ram slotu ve tek 1 gb olsun. ram en önemli şey.
  • darknum  (10.09.07 17:55:25) 
www.ucuzcokucuz.com
www.ucuzcokucuz.com
ikiside konfigürasyoma göre ucuz makineler kolay gelsin
  • queenet  (11.09.07 11:15:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.