[]

Şu ürünü aldım ama ayaklarını takacak alan yok

www.vivense.com

ürünü geçen ay aldım. montaj için gerekli vidalar ile montajını yaptım ancak ayak kısmı için delik, vidalama alanı yok. ben matkapla delsem pert ederim ürünü. daha önce bu tarz bir kurulum yapmış olan var mı? kurulum açıklamasında ayaklar için bişey yazılmamış. anlayamadım


 
Vidayı şarjlı tornavida (matkap) ya da matkap ile çok hızlı olmadan vidalayacaksınız, uygun ölçüde vida ile hem kendine delik açmış hem de yerine tutunmuş olur.

Beraberinde vida gelmiştir zaten, yoksa da 3,5x18 vida lazım size. Fotodan anladığım malzeme et kalınlığı 18 mm, ya da yakın bir ölçü. Uzun vida kullanırsanız delip üstten çıkar, buna dikkat edin.

Elektrikli alet yoksa sabırla ama kolunuz koparak tornavida ile de vidalayabilirsiniz.

Aynen şöyle ; youtu.be
  • John Bloor  (21.05.18 18:24:31 ~ 18:26:23) 
çekiçle bir kere vurup sabitle sonra tornavida ile çevirirsen yerleşir zaten vida. elektrikli vidalama aleti varsa daha onunla da kolayca yapılıyor.


  • nrmnm  (21.05.18 18:25:17) 
Hemen hemen aynı ayak şekliyle bimden aldığım tv ünitesinde delik yoktu. Nereye istersem oraya takayım diye serbest bırakmışlar sağolsunlar şeklinde polyannacılığımı yapıp sinirlenmedikten sonra aldım şarjlı matkabı, mandrenin ucuna vidanın havşa başını oturmakta zorlansam da birkaç denemede salgısız dönmesini sağladıktan sonra işaretlediğim yerleri hem delip aynı anda da diş çekmeye başlamış oldum. diş çekme bittikten sonra matkabın ters motoru tuşu sağolsun saat yönünün tersinde döndürerek de tek tuşta diş çektiğim yerden vidayı çıkarmış oldum.

Böyle bir imkan yoksa elle, yıldız tornavidayla sabırlı bir şekilde diş çekilebilir. Vidanın dişleri sabitleme yaptığımız başparmakla işaret parmağını biraz acıtıp kızartabilir ama olsundur.
  • onemoremile  (21.05.18 18:29:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.