[]

Aracımın motoru tozlandı kirlendi nasıl temizlemeli

Aracımın motoru tozlandı baya. kablolar borular filan. bunu yıkatmak çeşitli aksamlarda paslanma ve çürümeye neden olur diye düşünüyorum. nasıl temizlemeli bilen var mı?

araç polo 2017


 
Motor temizliği yapıyor araba yıkama yerleri. Gidip bilgi alabilirsiniz


  • kojonotsuki  (20.05.18 22:48:04) 
Valla öyle her yıkamacıya girip motor temizliği yıkaması yaptırma, araştır ne gibi solusyon ve malzemeler kullanıyorlar ona göre yıkat derim. Sonra arabanın beynine zarar verebiliyorlar.


  • tekil3.şahıs  (20.05.18 22:59:51) 
Eger yag kacagi yoksa asla yikatma.


  • ykyt  (20.05.18 23:58:53) 
kaputu aç hava püşkürt. benzinliklerdeki süpürgelerde hava basma tabancası var onunla hava tutun.motor öyle herkese yıkatılmaz.


  • mikahakkinen  (21.05.18 00:15:38) 
aslında pis motor daha sağlıklıdır derler ama psikolojik olarak motorun temiz olması önemlidir. kaputun altının tertemiz olmasını tercih ederim şahsen.

ama detaylıca uğraşarak temizleyecek iyi bi yer bulmak lazım. hortumla girişen adamlar var aman diyim.

su kullanılacaksa elektronik yerlerin kapatılıp temizlenmesi gerekiyor.
  • ssiradanbirigibi  (21.05.18 00:57:22 ~ 00:59:31) 
Bosa heyecan aramamak lazim. Ozel bir durum yoksa hava tutun veya islak bir bezle görünen yerleri silseniz yeter.


  • reactionic  (21.05.18 01:00:54) 
2017 polonun motoru yıkanmaz. paslanmadan daha çok sensörlerde ve kablolarda sıkıntı çıkar.

detaylı yıkama yapan yerlerin özel solüsyonları oluyor. onları sıkarak temizliyorlar. su tutmuyorlar.
  • false pretension  (21.05.18 01:04:46) 
Dizelse tazyikli sıcak suyla yıkamacılarda yıkatabilirsin. Benzinliyse heyecan arama.


  • goodman  (21.05.18 02:37:15) 
ben tazyikli su ile senede bir tozu kirilsin diye yikarim. bir kere de ufak bir yag kacagindan sonra tamirci direk sabunlu su/yag sokucu ile girismisti, piril piril oldu.

kisacasi sigortalarin ve beynin oldugu yere dikkat ettigin surece birsey olmaz..
  • cooperr  (21.05.18 04:52:47) 
Hiç gerek yok, hele ki basınçlı su ile yıkamak ve yıkadıktan sonra kurutmak için basınçlı hava tutmak resmen kanser sebebi. Suyun nırmakde giremeyeceği yerlere bile su sokarsınız.

Kısa vadede asla bir şey olmaz ama uzun vadede yazık olur. Çok kafanıza takıyorsanız bir paket ıslak mendil alın girişin. Çok daha kolay olacak görürsünüz.
  • John Bloor  (21.05.18 16:24:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.