[]

Aşti'den Etimesgut'a toplu ulaşım

Merhabalar. Perşembe sabahı aştiden Etimesgut'a gideceğim. Fakat Ankara'ya yabancıyım. Toplu ulaşımla nasıl giderim? Ve ne kadar sürer oraya ulaşımın?

Not:varacağın tam nokta Etimesgut bilim ve sanat merkezi okulu.


 
asti'den ankaray ile kizilay ,kizilaydan batikent metrosuna binip ,batikent duragindan sincan-eryaman metrosuna bineceksin, Eryaman 5. etap duraginda inip 15-20 dk yurume mesafesi.

astiden cikip armada'nin onune yuruyup 521 ozel halk otobusune binip yakininda bi durakta sofor sizi birakir (sanirim atakent duragi)-asti armada onu 15dklik yol

astinden ankaray ile kizilay ,kizilayda inilip mesrutiyet caddesinden 521'e binilip gidilir.

521'e ve digerlerine binmek icin ankarakart lazim. dolmus geciyor mu bilgim yok.
  • 1917  (18.05.18 19:42:49) 
Aştiden armadanın önüne yürümelisin. Sonra oradan da 521-3 e binmelisin. Biraz yürüme mesafen daha var inince. 1 saati geçer.

goo.gl
  • kablelvuku  (18.05.18 19:45:20) 
@1917 ankaralartı nerden temin ederim


  • bahodilo  (18.05.18 21:19:10) 
asti'den etimesgut dolmuslari kalkiyor ama dediginiz yere gidiyor mu bilmiyorum. giden dolmuslara sorabilirsiniz. ankarakarti da astinin hemen cikisinda bulunan giselerden alabilirsiniz.


  • dirk_41  (19.05.18 12:46:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.