[]

bu bilgisayar neden bu kadar pahalı?

ekran kartı paylaşımlı falan, hiç öyle çok aşırı bi özelliği yok gibi ama aşırı pahalı. neden?

www.hepsiburada.com


 
ekranı iyidr malzeme kalitesi macbook veya thinkpad seviyesindedir, rafinedir.

veya hiç biri tam anlamıyma değildir ama premium diye bi şekilde satılmaya çalışılıyodur.

(bkz: hp elitebook serisi)
  • yuto  (18.05.18 14:51:53 ~ 14:54:42) 
Çok çok pahalı değil. i7 7. nesil işlemcisi var, 256 gb SSD'si var, 8 gb Ram var. Böyle bi bilgisayar almanyada fransada 1000-1100 € civarı olur. Türkiye'ye biraz da ekstra vergiyi bindir, 1200'ü görür o da 6600 tl ediyor işte.


  • noluyo yaa  (18.05.18 15:10:34) 
Business serisi olduğu için böyle. Ekranları iyi, malzeme kalitesi ve dayanımı yüksek, pil kullanım süresi uzun, servis şartları iyi.

Yukarıdaki sebeplerden dolayı kurumsal toplu alım satımlarda bu seriler isteniyor. Bireysel günlük kullanım için tercih edilmesinin bir anlamı yok bence.
  • arsw  (18.05.18 15:47:48) 
Elitebook 840 kullanicisiyim.
Fan sesi yok, butun gun sarja takmadan kullaniyorum, klavye aydinlatma mevcut, kasa aluminyum vb premium ozellikler var.

plastik bok gibi kasaya gaming gear donanimlar koyup ondan sonra 1 yil icinde traktor gibi calismaya baslayinca insanlar sovuyor haliyle.

Ayni aletin i3 versiyonu kampuste var ogrencilere derste veriliyor 40 50 tane duruyor dolapta her gun farkli farkli ogrenciler kullaniyor, memnunlar sanirim.

Elitebook 8xx serisi iyidir.
  • bos gezenin bos ustasi  (18.05.18 16:06:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.